BASCHET: Eșec explicabil pentru Phoenix

4
În etapa a XXII-a din LNBF, Phoenix a înregistrat una dintre cele mai drastice înfrângeri din acest sezon. Trupa pregătită de Paralikas Theodosios a pierdut pe teren propriu 45-123 pe sferturi 13-34, 21-22, 2-30, 9-37 cu CSM Târgoviște.  Chiar dacă diferența de puncte de la final a fost destul de mare, eșecul celor de la Phoenix este explicabil. Echipa gălățeană este abia la primul sezon în LNBF, iar în jocul de astăzi au lipsit trei piese de bază, Chersie Daniel, Florentina Ardeleanu și Andra Ionescu. De partea cealaltă, CSM Târgoviște este vicecampioana sezonului trecut, iar în actualul sezon este pe locul trei. 
Realizatoarele de astăzi de la Phoenix au fost:  Denise Fairbanks 13 puncte, 10 recuperări, o pasă; Beatrice Alaiba 10 puncte, 2 recuperări, 4 pase; Romina Filip 9 puncte, 5 recuperări, o poasă; Earnie Williams 6 puncte, 9 recupeări, 3 pase; Miruna Hurduc 4 puncte, o recuperare; Andreea Crețu 2 puncte, o pasă, o recuperare; Bianca Fota 1 puncte, 3 pase; Andreea Șoptică o recuperare, Bianca Nini o pasă. 
După înfrângerea de azi, Phoenix este pe locul opt în clasamentul la zi din LNBF, cu 31 de puncte din 22 de jocuri, coșaveraj 1521-1691. Principala adversară pentru ultimul loc de play-off, Danzio Timișoara este pe nouă cu 28 de puncte din 20 de jocuri. 
Pentru Phoenix urmează o dublă deplasare, sâmbătă, 8 martie, la Cluj Napoca, cu Universitatea, apoi, luni, 10 martie, vor juca la Timișoara cu Danzio. Pe teren propriu, Phoenix va juca în etapa a XXV-a, cu Universitatea Alba Iulia, în jurul datei de 15 martie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal