FOTBAL: FCM Dunărea începe sezonul de primăvară

5
FCM Dunărea începe sâmbătă sezonul de primăvară în Liga a II-a, în care are un singur obiectiv: salvaerea de la retrogradare. În prima etapă din 2014, gălățenii, cu o nouă echipă tehnică și cu lotul îmbunătățit, vor juca pe teren propriu, stadionul „Dunărea” (ora 11.00), cu viceliderul seriei Unirea Slobozia. 
În pauza de iarnă, echipa gălățeană a susținut o serie de meciuri amicale, în care a terminat neînvinsă, însă adversarele întâlnite în amicale au fost din eșaloane inferioare sau egale cu dunărenii. Rezultatele din partidele de verificare au fost: 2-2 cu Sporting Liești, Liga a III-a, (detalii aici), 2-1 cu ASF Zărnești, Liga a IV-a Brașov, (detalii aici), 2-2 cu CS Mioveni, Liga a II-a, (detalii aici ), 1-0 cu ACSM Codlea, Liga a IV-a Brașov, (detalii aici), 7-0 cu AS Vulcan, Liga a IV-a Brașov, (detalii aici),  3-1 cu CF Brăila, Liga a II-a, (detalii aici ), 3-0 cu Conpet Cireșu, Liga a III-a, (detalii aici ), 2-2 cu Dunărea Călărași, Liga a III-a, (detalii aici ), 2-1 cu Oțelul II (Liga a III-a). 
Pentru partea a doua din retur și meciurile din play-out, echipa gălățeană va fi condusă de pe bancă de Costel Enache. În lotul de jucători s-au făcut câteva schimbări. Au plecat: Hristian, Chebac, Florea Vociu, Ghiocel, Istrate. Au sosit: Bogdan Miron (fost în Liga I, la Astra Ploiești, Voința Sibiu, Ceahlăul Piatra Neamț), Cătălin Vraciu (fost la FC Botoșani), Ionut Ursu (fost la FC Botoșani), Marius Matei (fost la FC Oțelul, FC Vaslui, FC Botoșani), Bogdan Panait (fost la FCM Dunărea, FC Vaslui, Pandurii Târgu Jiu) și Cosmin Blănaru (de la Sport Club Bacău, un produs al FC Oțelul). 
După 17 etape din Liga a II-a, FCM Dunărea este pe locul 12, ultimul, în seria I din liga secundă, cu trei puncte din 12 jocuri. De altfel, gruparea gășățeană este singura fără victorie din toată Liga a II-a (golaveraj 11-24). Mai multe detalii despre programul în retur al FCM Dunărea cât și despre jocurile din play-out aici.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal