FOTBAL: Lieștiul începe returul acasă cu un meci de șase puncte

1

După o iarnă tumultoasă, în care a fost aproape de desființare, Sporting Liești reia sâmbătă returul. De la ora 15.00, ”Liești Arena”, va găzdui primul meci oficial al anului, în care gruparea din județul Galați, va întâlni Conpet Cireșu.

Jocul cu formația din județul Brăila este un derby de șase puncte pentru cele două echipe. Meciul contează pentru clasamentul general cât și în ierarhia echipelor care vor juca în play-out, la finalul campionatului. După XVI etape din seznul regulat, Sporting Liești este pe locul opt, cu 16 puncte, din 15 jocuri, golaveraj 18-31, iar Conpet Cireșu este pe locul 11 (penultimul) cu 14 puncte din 15 jocuri. În clasamentul play-out, Sporting Liești este pe locul nouă cu zece puncte, iar Conpet Cireșu este pe locul șapte cu 13 puncte. Cei de la Conpet Cireșu au obținut rezultate favorabile cu echipele din zona play-out. În tur, Conpet Cireșu s-a impus cu 4-0.

În partea a doua a sezonului, echipa gălățeană va fi pregătită de Doru Bucuiumeanu-antrenor principal, revenit la echipă și Ionel Crihană-antrenor secund, cel care a asigurat interimatul în perioada cu probleme. La nivelul lotului au fost făcute câteva schimbări. A plecat portarul Nicu Măstăcan, în Liga a II-a, la Unirea Slobozia, și au sosit: Cosmin Gârleanu, fost la FC Oțelul, FCM Dunărea, Petrolul Ploiești și Delta Tuclea; Adrian Anastasie, fost la Oțelul II și Avântul Vânători; Dan Robertino Stan, fost la Oțelul II, Marius Postelnicu, fost la FCM Dunărea și Delta Tulcea.

Programul  celor de la Sporting Liești în retur, cât și în jocurile din play-out, poate fi văzut aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal