FOTBAL: Miercuri, amical FCM Dunărea-FC Dunărea Călărași

21

Neînvinsă în meciurile amicale din această iarnă, FCM Dunărea va juca meciuri, de la ora 11.00, pe terenul sintetic al stadionului ”Dunărea”, (terenul Dunărea II), un nou meci amical. Pentru cei de la Dunărea, jocul cu Dunărea din Călărași va fi cel de al VIII-lea, iar bilanțul meciurilor de pregătire cu Costel Enache pe bancă, este pozitiv, cinci victorii, două egaluri. Este adevărat, cele mai ”tari” adversare au fost, până acum, CS Mioveni, locul nouă în seria a II-a din Liga a II-a și CF Brăila, locul zece, în seria I, din Liga a II-a. Rezultatele de până acum ale dunărenilor au fost: 2-2 cu CS Mioveni și Sporting Liești, 1-0 cu ACSM Codlea, 2-1 cu ASF Zărnești, 7-0 cu AS Vulcan, 3-1 cu CF Brăila și 3-0 cu Compet Cireșu.  
În cele șapte meciuri amicale, FCM Dunărea a marcat 20 de goluri, cele mai  multe au fost marcate de Cosmin Neagu cinci, celelate au fost reușite de: Marius Bâtfoi, Adrian Moroșanu, Ionuț Ursu, Auraș Gohoreanu și Sorin Drăgan, câte două, Marius Matei, Robert Comșa și Laurențiu Radu, câte unul.

Adversara din meciul amical de miercuri, AFC Dunărea Călărași este o echipă care activează în seria a II-a, din Liga a III-a, iar la finalul primei părți, Dunărea din Călărași este pe locul patru 27 de puncte din 15 jocuri, în seria în care activează cele două echipe gălățene Oțelul II și Sporting Liești. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal