FOTBAL: În meci amical, oțelarele egale cu echipa de prima ligă Navobi Iași

5
Echipa feminină a clubului Oțelul a susținut sâmbătă, primul meci amical al iernii. Testul a fost susținut de echipa pregătită de Ion Morohai, pe stadionul ”Siderurgistul”, cu echipa de prima ligă CS Navobi Iași, locul șapte (din opt), în Superliga feminină. Amicalul s-a încheiat nedecis 1-1, pentru Oțelul a marcat Georgiana Stratu, iar egalarea a venit pe finalul jocului, în minutul 88. Pe parcursul jocului, Oțelul a ratat o lovitură de la 11 metri, prin Georgiana Vasile, jucătoare internațională, recent transferată de la CS Școlar Târgoviște. 
Ion Morohai, antrenorul echipei gălățene a trimis în teren echipa: Ramona Baciu-Irina Ivan, Georgiana Vasile, Viorica Vasile, Elena Ivan, Carmen Ciobanu, Daniela Radu, Monica Bențoiu, Nicoleta Chirilă, Aurelia Harabagiu, Georgiana Stratu. Au mai evoluat: Alina Mirică, Alexandra Ivan, Elena Dragomir, Andreea Vișan. Nu a evoluat internaționala Loredana Nica, în refacere după o operație de apendicită, iar o altă internațională Carmen Ciobanu, a ieșit accidentată. 
În primul meci oficial din 2014, FC Oțelul va juca pe teren propriu cu liderul Universitatea Alexandria, meciul este programat pentru duminică, 9 martie, de la ora 11.00. În Cupa României, echipa feminină de la Oțelul va juca pe teren propriu, miercuri, 30 aprilie, de la ora 11.00, cu echipa de prima ligă Fair Play București. După zece etape din seria Sud, din Liga I feminină, FC Oțelul este pe locul doi, cu nouă puncte din șase jocuri, trei victorii, trei înfrângeri, golaveraj 14-28. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal