FOTBAL: Oțelul II întâlnește liderul la prima apariție oficială în 2014

5
După o pauză de aproape trei luni, al treilea eșalon fotbalistic se va relua la finele săptămânii cu meciurile din etapa a XVI-a, etapă restantă din finalul anului trecut. În primul meci oficial din 2014, echipa satelit de la FC Oțelul va juca pe terenul liderului seriei FC Voluntari. 
În pauza competițională, tânăra echipă gălățeană a susținut o serie de meciuri amicale, cu echipele din zonă. Primul amical a fost unul hibernal, cu liderul din Liga a IV-a Galați, Metalosport Galați, încheiat cu victoria satelitului cu 2-0 (detalii aici), apoi, au învins cu același scor 2-0, colega de play-out Compet Cireșu (detalii aici). A urmat o nouă victorie cu Metalosport 5-2 (detalii aici). Ultimele meciuri amicale au fost cu echipe din liga secundă, prima dată au întâlnit CF Brăila, joc pierdut de gălățeni cu 1-2, pentru Oțelul II a marcat Constantinescu, apoi, în ultimul meci de pregătire au pierdut cu același scor 1-2 cu FCM Dunărea, pentru Oțelul II a marcat Georgel Pungă. 
După XV etape din Liga a III-a, în clasamentul general, Oțelul II este pe locul 7 cu 17 puncte din 15 jocuri, 5 victorii, 2 egaluri, 8 înfrângeri, golaveraj 15-26. În clasamentul echipelor care vor juca în play-out, cele care la finalul sezonului regulat vor ocupa unul din locurile 7-12, Oțelul II este pe locul 12 (ultimul), cu 8 puncte, din 6 jocuri, 2 victorii, 4 înfrângeri, golaveraj 6-10. La întocmirea clasamentului s-au luat în calcul rezultatele înregistrate cu echipele din zona play-out, locurile 7-12. 
Pentru partea a doua a returului și a meciurilor din zona play-out (sau play-off), antrenorul Cosntantin Schumacher se va baza pe jucători tineri de perspectivă, marea lor majoritate proveniți din propria pepinieră: Vlasie, Vicol, A Toma, Fl Toma Gâță, Bucur, Felea, Rusu, I Codreanu, A Codreanu, Vlădeanu,  Răgălie, Manea, Onea, Dolea, Stanciu, Perju, dar și pe o serie de jucători care cochetează cu echipa de Liga I: Abraham, Moglan, Marus, Miron, Pungă, Adăscăliței, Tudorie. 
Programul de disputare a meciurilor în etapele rămase din retur și eventualul play-out, se poate vedea aici

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal