FOTBAL: Patru transferuri la Sporting Liești, pentru partea a doua a sezonului

6
Cu câteva zile înainte de startul parții a doua din Liga a III-a, Sporting Liești, a oficializat transferurile care să întărească echipa pentru îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Astfel, conducătorii grupării gălățene au achiziționat patru jucători, gălățeni. Cea mai răsunătoare achiziție a celor de la Sporting Liești, este Cosmin Gârleanu, jucător care a activat în prima ligă la FC Oțelul și care în cariera lui a mai jucat pentru Petrolul Ploiești, FCM Dunărea sau Delta Tulcea. Celelalte achiziții sunt: Adrian Anastasie, jucător crescut la centrul de copii și juniori al FC Oțelul, cu apariții în Liga a III-a, la FC Oțelul II, iar în ultima perioadă a evoluat în Liga a IV-a Galați, la Avântul Vânători, Dan Robertino Stan, un atacant provenit pe filiera FC Oțelul și Marius Postelnicu, mijlocaș crescut la centrul de copii și juniori de la FCM Dunărea, sosit de la Delta Tulcea. 

Pentru partea a doua a returului, echipa tehnică va fi compusă din Doru Buciumeanu-antrenor principal, revenit la echipă și Ionel Crihană-antrenor secund. Înaintea primului meci oficial din 2014, gruparea din județul Galați a susținut un ultim meci test, în care a întâlnit juniorii mari ai clubului încheiat 6-1 pentru seniori. Printre marcatorii seniorilor s-au regăsit și achizițiile Cosmin Gârleanu-reprofilat ca atacant și Marius Postelnicu. 
În primul meci oficial din 2014, Sporting Liești va juca pe teren propriu, sâmbătă, 1 martie, de la ora 15.00, pe teren propriu cu cei de la Compet Cireșu. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal