FUTSAL: United a învins amical campioana Bulgariei

4
Manșa tur a amicalului internațional, dintre medaliata cu bronz din Liga I, România, United Galați și campioana Bulgariei, Chernomore Varna, s-a încheiat cu victoria 3-2, la pauză 1-1, a gălățenilor. 
Prima parte s-a încheiat nedecis 1-1, meciul a început furtunos, bulgarii au marcat rapid în secunda 13, la prima fază a jocului. Avantajul oaspeților nu a stat prea mult timp pe tabelă, în minutul 2, United a egalat prin golul lui Mihai Bâgu. Până la pauză, atăt United cât și bulgarii au ratat șanse bune de a marca. De remarcat în prima repriză un incident hazliu, la un duel la centrul terenului, mingea de joc s-a spart, modelul balonului fiind același cu care s-a jucat România-Ucraina, la Euro 2014.  
În repriza a doua primii au amenințat poarta mai serios bulgarii, au trimis mingea direct în transversala lui Toniță. United a replicat în minutul 6 prin reușita lui Cătălin Ivan. După gol, United a ratat șansa desprinderii decisive cu o dublă ocazie, în aceiași fază a lui George Buleandră. Bulgarii au continuat să atace spre egalare, iar în minutul 12 reușesc să aducă echilibrul pe tabelă. Nu pentru mult timp, pentru că în minutul 14, George Buleandră a marcat golul vitoriei. 
Mâine, duminică, de la ora 11.00, cele două echipe vor juca manșa retur a dublei amicale, în aceiași locație, Sala Sporturilor ”Dunărea”. Victoria de astăzi este a doua în meciurile de verificare din această iarnă pentru United, după victoria din primul amical cu Progresul Focșani. 
United: Petrișor Toniță (Bogdan Salichi)-Andrei Apostol, Viorel Cojoc, Mihai Bâgu, Cătălin Ivan, Octavian Cireș, Marius Grecu, Daniel Iorga, Ovidiu Tudose, George Buleandră. Antrenor: David Asandei. 
  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal