FUTSAL: Victorie clară pentru United

7
La prima apariție oficială în fața propriilor suporteri din 2014, United a trecut mai clar decât o arată scorul 3-1, de KSE Târgu Secuiesc. 
Prima parte a fost dominată clar de United, atât teritorial cât și ca număr de șanse de a marca. Scorul a fost dechis de gălățeni destul de rapid, când mai erau de jucat 15.44 minute din prima parte. A marcat Cătălin Ivan, din pasa lui George Buleandră. După marcarea golului, United a mai ratat câteva șanse de a se desprinde prin căpitanul Viorel Cojoc, Mihai Bâgu și Andrei Apostol. Finalul primei părți, ultimele trei minute, au fost jucate de United sub spectrul amenințării unei lovituri de pedeapsă. Gălățenii au acumulat cinci greșeli după un henț al debutantului Claudiu Crăciun. Oaspeții au avut câteva șanse de a marca, dar ocaziile au fost parate de Bogdan Salichi, în premieră titular la United. 
Repriza a doua a debutat cu o dublă ocazie a oaspeților, însă la ambele a replicat spectaculos Salichi. În minutul trei, United se desprinde prin golul căpitanului Viorel Cojoc, din pasa lui Cătălin Ivan. Câteva minute mai târziu, minutul șase, United se desprinde decisiv, prin reușita lui Octavian Cireș ”Toto”. Reușia lui ”Toto” a venit în urma unei lovituri libere, obținute tot de el, după ce a înșirat vreo trei adversari. Înainte ca Viorel Cojoc să execute, antrenorul David Asandei, i-a indicat lui ”Toto” să părăsească zona aglomerată în care se afla, acesta a ieșit undeva la zece metri central, Cojoc a pasat iar Cireș a marcat. Golul de onoare al covăsnenilor, a fost marcat în minutul zece al părții secunde, în urma unei lovituri libere de la aproximativ șapte metri. Pe final United a ratat șansa dublării sau triplării avantajului, cele mai clare șanse de a marca au fost ratate de George Buleandră, ambele din lovitură de pedeapsă. 
United: Bogdan Salichi, Petrișor Toniță-portari 
Linia I: Viorel Cojoc, Andrei Apostol, Cătălin Ivan, Mihai Bâgu; 
Linia a II-a: Claudiu Crăciun, Ovidiu Tudose, George Buleandră, Octavian Cireș. Antrenor: David Asandei. 
După victoria cu KSE Târgu Secuiesc, United ajunge la 24 de puncte în clasamentul Ligii I de futsal și se menține pe locul patru. Etapa viitoare, United va juca la Târgoviște cu nou promovata Sportis, luni, 17 februarie, de la ora 18.00.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal