HOCHEI: Cătălin Geru, locul trei în clasamentul marcatorilor din LNH

3
Turneul de la finele săptămânii trecute, disputat chiar în patinoarul ”Dunărea”, nu a fost cel mai productiv pentru echipa gălățeană, atât în ceea ce privește punctele acumulate de echipă cât și performanțeleindividuale ale jucătorilor. 
Cel mai bun marcator al echipei, căpitanul Cătălin Geru, a marcat un singur gol, în unul din puținele schimburi în care s-a aflat pe gheață cu Sportul, și în consecință a coborât până pe locul trei în clasamentul marcatorilor din LNH. Căpitanul ocupă locul trei cu 27 de puncte, 15 goluri și 12 pase, în 15 jocuri. Rămân de referință pentru Geru, meciurile din primul turneu de la Galați, victoria 14-4 cu Sportul în care a marcat trei goluri și victoria 4-3 OT cu Steaua, în care a oferit trei pase de gol. 
Al doilea dunărean în clasamentul marcatorilor este cehul Adam Pometlo, locul 4, cu 26 de puncte în 15 jocuri, 22 de pase decisive și 4 goluri. Pometlo, a acumulat patru puncte în turneul de la Galați, toate pase de gol, două în meciul cu Progym și două cu Sportul Studențesc. La fel ca la Geru, de referință rămâne pentru Adam Pometlo, meciul cu Sportul din turneul de la Galați, câștigat 14-4, în care Adam a ofeit patru pase de gol. 
În top 10 marcatori din Liga Națională de Hochei, mai sunt doi hocheiști de la Dunărea, Adam Chmelar, locul șase, cu 24 de puncte, 14 goluri, 10 pase și Stanislav Eis, locul nouă, cu 21 de puncte, 13 goluri și 8 pase.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal