HOCHEI: Cătălin Geru, vicelider în clasamentul marcatorilor din LNH

9

După turneul șase din Liga Națională de Hochei, disputat în weekend la Cârța, județul Harghita, căpitanul de la Dunărea, Cătălin Geru, a coborât pe locul secund în clasamentul marcatorilor din LNH. Căpitanul, ocupă locul doi cu 26 de puncte, din 12 jocuri, 14 goluri, 12 pase de gol. La Cârța, Geru nu a fost prea productiv, a acumulat doar două puncte, ambele cu Progym Gheorgheni. De referință rămân pentru Cătălin Geru, victoria 14-4 cu Sportul Studențesc, în care a marcat trei goluri și victoria 4-3 cu Steaua București, în care a oferit trei pase de gol. Pe primul loc în clasamentul marcatorilor este stelistul Mircea Constantin, acesta conduce cu 31 de puncte din 13 jocuri, stelistul are în plus jocul cu Sportul din primul turneu.

Cehul Adam Pometlo, se menține pe locul trei în clasamentul marcatorilor cu 22 de puncte din 12 jocuri, 4 goluri, 18 pase. La Cârța, Adam Pometlo a fost la fel de productiv precum căpitanul, două puncte, ambele acumulate în jocul cu Steaua București. De referință rămâne pentru jucătorul din Cehia, meciul cu Sportul câștigat de Dunărea 14-4, în care Adam Pometlo a oferit patru pase de gol.

În topul marcatorilor din LNH, mai sunt o serie de jucători de la Dunărea sau care au jucat la Dunărea. Pe locul partu este Marius Mărcuș, actualmente la Steaua București, cu 21 de puncte. Adam Chmelar, este pe locul șase cu 19 puncte, 11 goluri, 8 pase. După turneul de la Cârța, pe locul șapte a urcat un alt gălățean, dar de la Sportul Studențesc, Dan Tănase. În clasamentul LNH, Tănase a acumulat un total de 18 puncte, 16 goluri și 2 pase. În turneul de la Cârța, Sportul Studențesc a marcat patru goluri, iar șapte dintre ele au fost înscrise de Dan Tănase. De altfel, în 14 jocuri Sportul a marcat 30 de goluri, 16 dintre ele fiind marcate de Dan Tănase. Locul 10 în clasamentul marcatorilor este ocupat de un alt jucător din Cehia, Stanislav Eis cu 17 puncte, din 12 jocuri.

După turneul de la Cârța, în clasamentul marcatorilor a intrat și tânărul Anton Popa, prin golul marcat în meciul cu Sportul.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal