HOCHEI: Depășiți din nou de lider

3
Dacă înaintea ultimului turneu din LNH, Dunărea avea șanse doar teoretice de calificare în play-off, după primul lor meci din turneu, înfrângere la scor 4-11, cu Steaua, posibilitățile de a juca în semifinale sunt aproape nule. Jocul de astăzi a semănat izbitor cu precedentul de acasă cu Steaua, atunci încheiat 2-11, astăzi 4-11. 
Prima parte s-a încheiat 2-4. Steaua a făcut rapid 2-0, în minutul 5. Apoi, jocul a fost întrerupt pentru câteva minute din cauza unei pene de curent. De altfel, încălzirea a fost făcută pe întuneric de cele două echipe din același motiv. După ce a revenit curentul în patinoar, au revenit și cei de la Dunărea. În doar un minut au egalat liderul. Prima dată a marcat Adam Pometlo, din pasa lui Adam Chmelar, apoi Adrian Irimia, din pasa lui Attila Tanko. Revenirea gălățenilor a fost de scurtă durată, pe finalul primei părți apărarea o comite din nou. La reușita de 2-3, gălățenii au avut pucul în posesie dar, au întârziat să îl îndepărteze de poartă, apoi la golul de 2-4, Ioan Timaru, lăsat singur de fundașii gălățeni a marcat cu toată opoziția lui Radu Viorel. După primirea golului, extrem de nervos, portarul gălățean Radu Viorel, aruncă crosa, răstoarnă poarta și cere schimbare.
Repriza a doua s-a încheiat 1-3. În poartă a intrat Lucian Hangan. Debutul nu a fost prea fericit pentru Hangan, a încasat gol, de la Timaru, lăsat singur de apărătorii gălățeni. Imediat după încasarea golului, Dunărea dă ceva semne de revenire, marchează prin Adam Chmelar, din pasa lui Adam Pometlo. A fost doar un foc de paie, până la final steliștii au mai marcat de două ori, la unul dintre ele Georgescu a fost ”uitat” singur cu Hangan de apărători. 
În ultima parte, încheiată 1-4, Dunărea a marcat golul prin Adam Pometlo, din pasa lui Stanislav Eis. Golul a fost marcat în superioritate numerică, însă cu mare greutate. Ultimul gol al meciului a fost înscris de steliști din șut de penalitate. 
Dunărea: Radu Viorel, Lucian Hangan-portari; 
Linia I: Adam Rasner, Felician Secuianu, Stanislav Eis, Adam Chmelar, Adam Pometlo; 
Linia a II-a: Attila Tanko, Rudolf Simon, Cătălin Geru, Adrian Irimia, Mircea Necula; 
Linia a III-a: Andrei Brandabur, Attila Kertesz, Attila Gergely, Valentin Vlase, Alex Munteanu, Gabriel Spiridon, Anton Popa. Antrenor: Marius Trandafir.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal