HOCHEI: Dunărea a învins liderul, speranțe reaprinse de calificare

3
După ce în precedentul turneu, disputat pe ”gheața de acasă”, hocheiștii de la Dunărea au dezamăgit, pierzând meciurile cu Steaua și Progym, vineri, în debutul turneului de la Gheorgheni, ”pe gheață străină”, dunărenii au lăsat deoparte emoțiile și tracul de acasă, s-au pus pe joc și au învins liderul LNH, Steaua București. Gălățenii au trecut de lider cu 4-2 (1-1, 1-0, 2-1). 
Scorul a fost deschis de Steaua, în minutul 6, prin Mihai Georgescu, apoi în minutul 12, căpitanul Cătălin Geru a egalat din pasa cehilor Adam Chmelar, Adam Pometlo, acesta a fost și scorul primei reprize. În partea a doua au marcat doar gălățenii prin Mircea Necula, iar la pauza a doua Dunărea conducea cu 2-1. În ultima repriză, Mircea Necula din pasa lui Adam Rasner, a dus Dunărea în avantaj de două goluri, Steaua a redus din handicap prin golul aceluiași Mihai Georgescu, iar cu aproape două minute înainte de final, cu un om în minus pe gheață, Adam Chmelar din pasa lui Adam Pometlo, a stabilit scorul final 4-2.    

După victoria de astăzi avansul Progym-ului față de Dunărea a rămas la 5 puncte, din care trei vor fi recuperate de Dunărea cu Sportul în jocul restant din primul turneu. Celelalte două puncte pot fi recuprate mâine de la ora 18.30, când este programat un nou meci important pentru calificare Progym-Dunărea. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal