HOCHEI: Dunărea joacă cu Steaua în primul meci al turneului de la Gheorhgeni

9
De vineri, 21 februarie, până duminică, 23 februarie, la Gheorgheni (județul Harghita), se va dispute penultimul turneu, numărul VII, din Liga Națională de Hochei. Turneul va fi deschis vineri, de la ora 15.00, de jocul dintre Dunărea și Steaua București. În aceiași zi de la ora 18.30, gazdele Progym Gheorgheni vor juca cu Sportul Studențesc. Sâmbătă, de la ora 18.30, este programat jocul de care se leagă speranțele dunărenilor pentru un loc în semifinale cu Progym Gheorgheni. În primul meci al zilei, Steaua va juca cu Sportul Studențesc, de la ora 15.00. Duminică, Dunărea va juca în primul meci al zilei, de la ora 11.30, cu Sportul Studențesc. De la ora 15.00, este programat ultimul meci al tunreului Progym Gheorgheni-Steaua București. 
Turneul ce va începe vineri, este al treilea ce se dispută la Gheorgheni, în precedentele două hocheiștii de la Dunărea au pierdut de fiecare dată cu Steaua, 7-8 și 3-5, și-au împărțit victoriile cu Progym, 4-3 pentru Dunărea (OT-prelungiri), în primul turneu și 3-4 în turneul al doilea pentru Progym, iar cei de la Sportul au fost învinși de fiecare dată 12-4 și 11-1. 
După șase turnee din LNH 2014, în clasament Dunărea este pe locul trei cu 22 de puncte din 15 jocuri, 8 victorii, 7 înfrângeri, golaveraj 90-60. Progym Gheorgheni este pe locul doi, ultimul care duce în play-off, cu 30 de puncte din 16 jocuri. Pentru a mai păstra șanse la calificarea în semifianle, dunărenii trebuie să învingă Progym sâmbătă, dar și să beneficieze de un joc al rezultatelor favorabil duminică în jocul Steaua-Progym.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal