HOCHEI: Dunărea se îndepărtează de semifinale, o nouă înfrângere acasă cu Progym

7
Încet, dar sigur, hocheiștii de la Dunărea se îndepărtează de semifinalele LNH. După ce ieri au pierdut 2-11, cu liderul ligii, astăzi, gălățenii au înregistrat un nou eșesc, la un scor mai echilibrat 5-6, dar care cântărește mai mult în ierarhia finală a LNH, cu Progym Gheorgheni, principala adversară pentru un loc în semifinale. 
Prima parte a jocului, încheiată 0-3, a fost identică cu prima repriză din meciul de ieri cu Steaua, (încheiată 0-4). La fel ca ieri, scorul a fost deschis rapid de oaspeți, în urma unor neînțelegeri în apărarea gălățeană. 0-2, s-a făcut după ce Rudolf Simon a fost eliminat, iar harghitenii au fructificat superioritatea, iar repriza s- încheiat 0-3. Dunărea a pus în pericol poarta adversă, în câteva situații însă neconcretizate. Putea fi mai mult de 0-3 la prima pauză, dar Radu Viorel a avut câteva intervenții salvatoare. 
În partea a doua, încheiată 3-2, pentru gălățeni, Dunărea a revenit. În prima parte a reprizei au beneficiat de o dublă superioritate numerică, fructificată la maximum de gălățeni, prin două goluri în doar un minut. Prima dată a marcat Adam Chmelar (Adam Pometlo, Filip Randa), apoi Filip Randa (Adam Rasner). Până la marcarea primului gol, gălățenii au plimbat pucul, fără să atace poarta, îndelung încât publicul prezent în patinoar să taxeze cu fluierături ”jocul pasiv” al gălățenilor. După marcarea dublei, Dunărea este în ofensivă totală, ratează ceva șanse de a marca, dar golul vine tot în poarta gălățeană. Attila Tanko  (Rudolf Simon, Attila Kertesz), readuce speranța în tribune, însă cu șapte secunde înainte de final, Progym înscrie din nou. 
Ultima repriză s-a încheiat 2-1 pentru Dunărea. gălățenii au revenit, de la 3-5 cu cât au intrat la puază, egalează la 5, prin dubla lui Stanislav Eis (Adam Pometlo, Adam Rasner, Adam Chmelar). După egalare Dunărea a ratat șansa desprinderii, prin Geru, Kertesz, însă la fel ca de fiecare dată în ultimele jocuri, în loc să marcheze pentru desprindere, primesc gol.   
Dunărea: Radu Viorel, Lucian Hangan-portari; 
Linia I: Adam Rasner, Andrei Brandabur, Stanislav Eis, Adam Chmelar Adam Pometlo; 
Linia a II-a: Attila Kertesz, Zoltan Szogyor, Attila Tanko, Filip Randa, Cătălin Geru; 
Linia a III-a: Attila Kanya, Attila Gergely, Rudolf Simon, Adrian Irimia, Felician Secuianu. Antrenor: Marius Trandafir. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal