HOCHEI: După turneul de la Galați, Dunărea s-a îndepărtat de semifinale

7

Deși turneul din weekend-ul ce a trecut de la patinoarul ”Dunărea”, trebuia să fie cel în care Dunărea ia o opținue serioasă spre semifinale, deznodământul pe gheață a fost total invers, în tot turneul Dunărea a acumulat trei puncte aferente jocului cu Sportul.

În primul meci al turneului, gălățenii au suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon, 2-11 (0-4, 2-4, 0-3), cu liderul Steaua București. Apoi, sâmbătă, în derby-ul turneului au cedat la limită 5-6 (0-3, 3-2, 2-1), cu Progym Gheorgheni, principala adversară pentru calificarea în semifianle. În ultima zi de turneu, duminică, au învins cu 6-0 (2-0, 2-0, 2-0) Sportul Studențesc. La turneul din weekend, dunărenii nu au mai fost ajutați nici de jocul rezultatelor, în ultimul meci al turneului Progym, a învins Steaua, după loviturile de departajare cu 3-2 (1-1, 1-1, 0-0, 0-0, 1-0). În tot turneul Dunărea a marcat 13 goluri, cele mai multe au fost marcate de cehii Adam Chmelar și Stanislav Eis, câte trei reușite. Un alt jucător din Cehia, Filip Randa, a marcat două goluri. Celelalte goluri au fost marcate de: Mircea Necula, Attila Tanko, Attila Gergely, Cătălin Geru și Gabriel Spiridon.

Dunărea, în clasament, este pe locul trei cu 22 de puncte din 15 jocuri, 8 victorii, 7 înfrângeri, golaveraj 90-60. Pe primul loc este Steaua București, cu 44 de puncte din 16 jocuri, Progym este pe doi cu 30 de puncte din 16 jocuri, Sportul încheie clasamentul fără punct din 17 jocuri. Între Dunărea și Progym sunt opt puncte, cel mai probabil trei dintre ele vor fi recuperate în restanța cu Sportul din primul turneu de la Cârța, celelalte cinci, acumulate de harghiteni în ultimul turneu, cel de la Galați, trei din jocul cu Dunărea și două cu Steaua, trebuie recuperate de gălățeni, pentru a mai spera la semifinale, în următoarele trei turnee rămase din sezonul regulat la LNH.

Următorul turneu, numărul șapte, se va juca în perioada 21-23 februarie, la Gheorgheni. Apoi, între 28 februarie și 2 martie, se va reveni la Galați pentru turneul opt, ultimul. De asemenea mai sunt de disputat meciurile din turneul I, de la Cârța, meciuri ce urmează să fie reprogramate de federație.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal