HOCHEI: La Gheorgheni, turneul extremelor pentru Dunărea

10
În rotația de la Gheorgheni, penultima din Liga Națională de Hochei, hocheiștii de la Dunărea au obținut rezultate în care au atins cele două extreme. Chiar în debutul turneului au atins apogeul, cu victoria 4-2 (1-1, 1-0, 2-0), în fața liderului Steaua București. A fost prima și singura înfrângere în trei reprize a liderului din actualul sezon, celelalte două înfrângeri au fost după prelungiri 3-4 (OT), la Galați, cu Dunărea, sau la lovituri de departajare 2-3 (PS) cu Progym.

După cea mai prestigioasă victorie a sezonului, a urmat dezastrul cu Progym, 0-10 ( 0-4, 0-4, 0-2)!! un meci în care au fost doborâte mai multe recorduri negative, printre care cea mai drastică înfrângere din LNH 2014. Apoi, în ultimul meci al turneului, Dunărea a învins Sportul cu 8-4 (3-1, 2-0, 3-3), o victorie ”mică” la doar patru goluri diferență.

În turneul de la Gheorgheni, cele mai multe goluri au fost marcate de: Mircea Necula și Stanislav Eis, ambii câte trei. Ceilalți marcatori au fost: Adam Chmelar și Attila Kertesz, câte două, Cătălin Geru și Attila Kanya, câte unul. La Gheorgehni au acumulat puncte, prin pase decisive: Adam Pometlo 4, Adrian Irimia 3, Attila Tanko 2, Cătălin Geru 2, Adam Rasner 2, Adam Chmelar 1 și Attila Kanya 1.

Cu cele șase puncte acumulate în turneul de la Gheorgheni, Dunărea este pe locul trei în LNH, cu 28 de puncte din 18 jocuri, golaveraj 102-76. Progym Gheorgheni, principala adversară la calificarea în play-off, a ajuns la 37 de puncte, dar cu un joc în plus față de Dunărea. Între Progym și Dunărea, dacă gălățenii vor câștiga restanța cu Sportul, distanța va fi șase puncte, iar cele două echipe mai au de jucat două meciuri directe, primul la Galați, apoi, restanța din primul turneu, de la Cârța, în care calificarea în play-off se poate întoarce în favoarea gălățenilor. Foarte importante vor fi și rezultatele din jocurile celor două echipe cu liderul, Steaua București. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal