HOCHEI: Marius Trandafir ”Sunt același antrenor care a pierdut cu Steaua, dar am și câștigat cu Progym”

34
Antrenorul dunărenilor, Marius Trandafir, a prefațat turneul din weekend de la pationoar și lansează un apel la public, să vină în număr cât mai mare să susțină echipa.

”Vineri începe turneul cinci pentru noi, șase în Liga Națională. Este un turneu al tuturor: echipe, antrenori și jucători. Sunt același antrenor care a pierdut 3-5 cu Steaua, dar am și câștigat 3-0 cu Progym Gheorgheni, principala adversară pentru calificarea în play-off. Nu dețin bagheta magică pentru a învinge Steaua și Progym. Mă bazez doar pe munca onestă, seriozitate, ore multe de muncă pentru a încerca să devenim cei mai buni. Am făcut un meci mare la Cârța, în ultimul turneu din LNH, unde am câștigat 3-0 cu Progym, dar de vineri începe un nou turneu cu jucători și antrenori valoroși, care vor să se califice în play-off. Fac apel și pe această cale către publicul gălățean, să vină să ne susțină în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de ajutorul fanilor”.

Altfel, dunărenii se pregătesc cu câte două antrenamente pe zi, însă antrenamentele nu se desfășoară cu întreg lotul, o parte dintre jucători vin doar la unul din cele două, pentru că trebuie să lucreze. O altă parte dintre jucători, cei de la MIercurea Ciuc, vin doar la jocuri, în celelalte zile, ei se pregătesc cu echipele din zona Miercurea Ciuc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal