HOCHEI: Marius Trandafir: ”Experiența, motivația, amibiția, plus ziua de excepție a lui ”Vio”, au dus la succesul cu Progym”

2

După victoria cu Progym Gheorgheni, 3-0 (1-0, 0-0, 2-0), primul succes clar din acest sezon al Ligii Naționale, în fața unei contracandidate la accederea în semifinale (play-off), antrenorul învingătorilor, Marius Trandafir, ne-a declarat: 

Victorie foarte importantă, felicit întreaga echipă pentru atitudine. O victorie obținută cu multă muncă, în care jucătorii au respectat planul tactic discutat și unde experiența lui Cătălin Geru, Paul Burada, Felician Secuianu, ambiția jucătorilor tineri, Adrian Irimia, Mircea Necula, împreună cu motivația jucătorilor cehi, plus ziua de excepție a lui Radu Viorel au dus la succesul echipei în meciul cu Progym. Astăzi, (de la ora 12.00), jucăm cu Sportul Studențesc, meci în care vor intra tinerii care au jucat mai puțin în meciurile anterioare, promovați din propria pepinieră, Anton Cristian Popa și Alex Munteanu, jucători care au nevoie de meciuri să crească pentru a deveni componenți de bază ai echipei. Din lotul lărgit mai fac parte și tinerii: Gabriel Spriridon, Gabriel Horghidan, Mihai Horghidan și nu în ultimul rand portarul Cristian Asandei. Sunt tineri care vor intra în scurt timp în teren, trecerea de la juniori la seniori se va face, dar este nevoie de timp și de atitudine din partea fiecăruia. În acest campionat avem obiectiv calificarea în play-off. Eu ca antrenor trebuie să văd interesul echipei și am încerdere că în scurt timp jucătorii tineri, vor reuși să facă pasul pentru a deveni jucători de bază. Este nevoie de timp și de multă muncă. Am nevoie de toți jucătorii, ei au nevoie unul de celălalt, împreună formăm echipa”.     

Altfel,  în al doilea meci al zilei, Steaua București a învins cu 12-2 (4-0, 4-2, 4-0) Sportul Studențesc. Cele două goluri ale studenților au fost marcate de gălățeanul Dan Tănase, iar la Steaua, printre alții au marcat gălățenii Marius Mărcuș, o triplă și Ciprian Țapu, un gol.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal