HOCHEI: Programul turneului din weekend de la Galați

9

În weekend, patinoarul ”Dunărea”, va găzdui ultimul turneu din sezonul regulat al Ligii Naționale de Hochei, turneu la care vor participa toate cele patru echipe angrenate în LNH și în care se poate hotărî a doua echipă calificată în semifinalele Ligii Naționale. 
Turneul va fi dechis vineri, de la ora 15.00, cu jocul dintre Progym Gheorgheni și Sportul Studențesc. În aceiași zi de la ora 18.00, gălățenii de la Dunărea vor juca cu liderul Steaua Rangers București. Sâmbătă, meciurile seniorilor vor începe de la ora 15.00, cu jocul Sportul Studențesc-Steaua Rangers București. De la ora 18.00, sâmbătă, Dunărea, va juca una din ultimele șase de accedere în semifinale cu Progym Gheorgheni. În ultima zi de turneu duminică, de la ora 11.30, Dunărea va juca cu Sportul Studențesc, iar de la ora 14.30, se va juca Steaua București-Progym Gheorgheni, un meci de care Dunărea este direct interesată. 
După ce s-au disputat șase turnee integrale din LNH și o parte din cel de al șaptelea, pe primul loc în LNH este Steaua București cu 49 de puncte, din 19 jocuri, Progym Gheorgheni este pe locul doi cu 37 de puncte,  din 19 jocuri, Dunărea este pe locul trei cu 28 de puncte din 18 jocuri, iar Sportul Studențesc este pe patru fără puncte, după 20 de jocuri. Pentru a mai spera la calificarea în semifinale, dunărenii au nevoie de un turneu perfect, iar în ultimul meci al turneului liderul să învingă echipa din Harghita.

După cum anunțam aici, pentru toate jocurile din turneul seniorilor, cât și în cele ale juniorilor, programul se poate vedea  aici, INTRAREA este LIBERĂ!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal