HOCHEI: Radu Viorel, primul meci fără gol primit în LNH 2014

8

Turneul de la Cârța a fost cel mai bun, din punct de vedere al punctelor pentru echipa gălățeană, în premieră pentru acest sezon, dunărenii au câștigat șase puncte din nouă posibile. La Cârța, pe lângă cele șase puncte, echipa gălățeană a terminat primul meci din actualul sezon fără să primească gol, ”clean sheet”. Veteranul portar al dunărenilor, Radu Viorel a ”închis” poarta în meciul cu Progym, iar Dunărea s-a impus cu 3-0. 
Meciul fără gol primit al lui Radu Viorel a fost doar al doilea din acest sezon al LNH. Primul joc în care o echipă a terminat fără să primească gol a fost victoria Stelei, 20-0 cu ultima clasată Sportul Studențesc, din turneul de la Galați. Ultimul meci fără gol primit pentru Dunărea și Radu Viorel, a fost sezonul trecut în barajul pentru semifinale, în victoria cu același scor 3-0, de la Miercurea Ciuc cu CS Școlar, în urmă cu aproape un an, 28 februarie, 2013. 
În actualul sezon al Ligii Naționale, fostul internațional Radu Viorel, a acumulat un total de 604 minute pe gheață în 11 jocuri, fiind unul dintre cei mai utilizați portari din LNH. 
Sezonul acesta poarta Dunării a mai fost apărată de Lucian Hangan. Acesta a strâns un total de 122 de minute în patru jocuri. Meciul de referință pentru Hangan este chiar ultimul disputat de Dunărea în LNH, victoria 10-2 cu Sportul Studențesc, în care Lucian Hangan a fost titular și a apărat toate cele 60 de minute ale jocului. De asemenea din lotul CSM Dunărea mai face parte un al treilea portar Cristian Asandei, în acest sezon Asandei încă nu a apucat să debuteze. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal