HOCHEI: Surclasați de lider

11
Hocheiștii de la Dunărea au suferit vineri, în primul loc meci din turneul șase LNH, găzduit de patinoarul ”Dunărea”, cea mai drastică înfrângere din acest sezon. Gălățenii au cedat cu un incredibil 2-11 (0-4, 2-4, 0-3), în jocul cu liderul Steaua București, echipă pe care Dunărea a invins-o în prelungiri, în precedentul turneu de la Galați. 
Prima parte s-a încheiat cu un neverosimil 0-4, a fost una dintre cele mai slabe reprize a dunărenilor în acest sezon. Steaua a deschis scorul rapid, după ce portarul Radu Viorel a trimis pucul în mantinelă, la intercepție a venit un stelist care a și marcat. La faza imediat următoare, Steaua a dublat avantajul. La 0-2, Dunărea a beneficiat de un moment de superioritate, au fixat adversarul în treime, au plimbat pucul, au trimis la poarta câteva șuturi, cele mai periculoase prin Adam Rasner și Filip Randa, însă ambele au fost trimise în portarul Catrinoi, pe mijlocul porții. 
Și în partea secundă, încheiată 2-4, la fel ca pe toată durata jocului, steliștii au fost la conducerea jocului. Dunărea a punctat rapid, la trei minute de la reluare, prin Filip Randa (Mircea Necula, Attila Gergely), însă a fost doar un foc de paie, după doar 38 de seucunde, oaspeții au refăcut avantajul de patru goluri. În partea a doua la scorul 1-7, portarul Radu Viorel a lasat locul în poartă lui Lucian Hangan. Repriza s-a încheiat cu cu gol al gălățenilor marcat de Mircea Necula (Attila Gergely)
Ultima parte a semânat izbitor cu prima, repriza s-a încheiat 3-0 pentru Steaua. Din ultima repriză ar fi de remarcat paradele lui Lucian Hangan, la numeroasele trasoare asupra porții sale. 
Mâine, de la ora 18.00, Dunărea va juca cu Progym Gheorgheni, meci în care gălățenii au nevoie de victorie ca de aer pentru a mai rămâne în cursa pentru play-off. În primul meci al zilei de azi, Progym a învins Sportul cu 7-1.

Dunărea: Portari: Radu Viorel, Lucian Hangan;

Linia I: Adam Pometlo, Adam Chmelar, Adam Rasner, Stanislav Eis, Attila Kertesz;

Linia a II-a: Attila Tanko, Cătălin Geru, Filip Randa, Adrian Irimia, Attila Kanya;

Linia a III-a: Paul Burada, Attila Gergely, Zoltan Szogyor, Filip Randa, Mircea Necula;

Linia a IV-a: Valentin Vlase, Anton Popa, Andrei Brandabur, Gabriel Spiridon, Rudolf Simon. Antrenor: Marius Trandafir. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal