HOCHEI: Victorie de consolare cu Sportul

5

În ultimul lor meci găzduit de propriul patinoar, hocheiștii de la Dunărea au învins cu 6-0 (2-0, 2-0, 2-0), victima perfectă Sportul Studențesc. A fost un meci fără istoric, victoria dunărenilor a fost clară chiar dacă azi au evoluat mai mult jucătorii tineri și cei din liniile secunde. Pentru Dunărea au marcat: Adam Chmelar două (Adam Pometlo, Stanislav Eis), Stanislav Eis (Adam Chmelar, Adam Pometlo), Attila Gergely (Adam Rasner), juniorul Gabriel Spiridon, din pasa lui Anton Popa și la unul din puținele schimburi pe gheață, Cătălin Geru (Attila Kanya), de altfel, golul de azi  fost singurul reușit de Geru în acest turneu. 
În prima repriză poarta gălățenilor a fost apărată de veteranul Radu Viorel, apoi în celelalte două între buturi a intrat Lucian Hangan, ambii au bifat al doilea meci fără gol primit în acest sezon. 
Pe finalul meciului, portarul Sportului a început circul, în doar un minut a reușit să adune mai multe pedepse de rea conduită, prima dată a băgat pucul în poartă, în loc să în predea arbitrilor, apoi a mutat poarta din loc. În final exasperat de isprăvile portarului, antrenorul oaspeților îl trimite la vestiare, iar în poartă, pentru cele câteva secunde rămase a intrat un jucător. 
Dunărea: Radu Viorel, Lucian Hangan-portari; 
Linia I: Adam Rasner, Andrei Brandabur, Adam Pometlo, Adam Chmelar, Stanislav Eis; 
Linia a II-a: Filip Randa, Mircea Necula, Adrian Irimia, Cătălin Geru, Attila Kertesz; 
Linia a III-a: Rudlof Simon, Zoltan Szogyor, Attila Kanya, Attila Gergely, Valentin Vlase/Gabriel Spiridon, Anton Popa. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal