RUGBY: În Cupa României, RCM Galați a dat din nou peste CSM București

3

Pe lăngă Divizia Națională de Seniori, RCM Galați, va mai participa în 2014, la o a doua competiție oficială, Cupa României. Noul sezon al cupei se va disputa după un format nou, îm prima fază echipele vor fi împărțite în grupe, iar meciurile se vor disputa  tur-retur, spre deosebire de precedentul format când în tururile inaugurale se juca pe terenul echipei mai slab clasate.

În prima fază a cupei, RCM Galați va juca în grupă cu două echipe din Superliga și o colegă din Divizia Națională de Seniori. Din Superliga, în grupa gălățenilor au fost repartizate RCJ Farul Constanța și CSM București, iar colega de eșalon va fi CS Năvodari. Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, iar la final echipa de pe primul loc se va califica în faza superioară.

Pentru al treilea sezon, în ultimii patru, RCM Galați va întâlni CSM București în Cupa României. Precedentele două întâlniri în cupă au fost în ediția trecută (2013), CSM București a învis la Galați cu 71-7 și în ediția 2011, atunci CSM București a învins cu 127-0. Până la meciul cu CSM București, gălățenii, pe atunci echipă de Divizia A, (liga a III-a), au învins în turul inaugural Olimpia București, echipă de Divizia Națională de Seniori, la acea vreme, cu 37-32. În ediția 2012, a Cupei României, RCM Galați (Divizia A) a părăsit cupa din primul tur, după înfrângerea 15-41 cu CSM Bucovina Suceava (Divizia Națională de Seniori).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal