VOLEI: În play-off, CSU Galați va juca cu SCM Pitești

7
După ce au terminat sezonul regulat al seriei Est din Divizia A2, pe locul patru, voleiblistele de la CSU Galați, vor juca în prima etapă din faza a II-a, play-off, cu ocupanta locului cinci la finalul sezonului regulat, Sport Club Municipal Pitești. Meciurile din play-off, se vor disputa după sistemul cel mai bun din trei jocuri, primul joc se va disputa sâmbătă 8 martie, la Galați, meciul doi este programat pentru sâmbătă, 15 martie, la Pitești, iar meciul trei, daca va fi cazul, este programat pentru sâmbătă, 22 martie, pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat, CSU Galați. 
Dacă vor trece de SCM Pitești, în etapa a II-a din faza a II-a, ”studentele”, vor juca alături de Știința Miroslava Iași, CET Govora Râmnicu Vâlcea și probabil CSM Focșani. Meciurile din etapa a II-a se vor disputa în sistem turneu între 4 și 6 aprilie 2014. Gazda turneului urmează să fie stabilită în urma unei licitații de FR Volei. 
În cele două meciuri din sezonul regulat, CSU Galați a învins de fiecare dată SCM Pitești, la Pitești, în tur, au învins cu 3-1 (26-24, 12-25, 17-25, 13-25), iar la Galați, au trecut cu 3-0 (25-22, 25-12, 25-19). CSU Galați a terminat sezonul regulat pe locul patru cu 15 puncte, cinci victorii, cinci înfrângeri, setaveraj 18-17, iar echipa argeșeană a încheiat pe locul cinci ( din șase) cu cinci puncte, 1 victorie, 9 înfrângeri, setaveraj 10-27. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal