BASCHET: Înfrângere în fața liderului pentru Phoenix

10

În penultimul joc din sezonul regulat al LNBF, Phoenix a primit pe teren prorpiu replica liderului la zi și a campioanei en-titre, ICIM Arad. Fără o serie de jucătoare de bază: Cherise Daniel, Earnie Williams, Andra Ionescu, echipa gălățeană nu a reușit prea multe în fața campioanelor. Jocul a fost câștigat de ICIM Arad cu 48-94. După un prim sfert câștigat de oaspete cu 26-12, echipa campioană s-a impus și în celelalte trei mini reprize, câștigate de aceiași manieră. 22-11 în sfertul doi, la pauza mare scorul a fost 23-48, 12-28 sfertul trei, iar sfertul patru a fost câștigat 13-18.

Pentru Phoenix realizatoarele în jocul de azi au fost: Denise ”Starr” Fairbanks  21 de puncte, 5 recuperări, 1 pasă decisivă; Beatrice Alaiba 9 puncte, 5 recuperări, 4 pase; Romina Filip 5 puncte, 7 recuperări, 6 pase; Bianca Fota 5 puncte, 3 recuperări; Florentina Ardeleanu 5 puncte, 5 recuperări, 5 pase; Andreea Șoptică 2 puncte, 1 recuperare; Alexandra Graur 1 punct, 2 recuperări; Bianca Nini 1 pasă decisivă; Miruna Hurduc 1 pasă decisivă, 1 recuperare.

După jocul cu ICIM Arad, Phoenix este pe locul nouă în LNBF cu 35 de puncte din 25 de jocuri. Ultimul meci din sezonul regulat, Phoenix îl va juca joi, 19 martie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Dunărea”, cu deținătoarea Ligii Europei Centrale (CEWL), Universitatea Alba Iulia, locul trei în clasamentul la zi din LNBF. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal