BASCHET: Phoenix, dublă decisivă pentru play-off

4
Cele patru jocuri rămase de disputat până la finalul sezonului regulat pentru Phoenix, au fost împărție astfel, două consecutive în deplasare și ultimele două pe teren propriu. Primele meciuri pe care le vor disputa fetele de la Phoenix sunt cele din deplasare. Sâmbătă, 8 martie și luni, 10 martie, echipa pregătită de Paralikas Theodosios, va juca meciurile decisive pentru accederea în play-off. 
Sâmbătă, de la ora 16.00, Phoenix va juca la Cluj Napoca cu echipa locală ”U”, un prim meci decisiv pentru calificarea în play-off. După cele trei înfrângeri consecutive, cu echipe din partea superioară a clasamentului, Phoenix a ajuns pe locul nouă în LNBF cu 31 de puncte, din 22 de jocuri, coșaveraj 1521-1691. Echipa clujeană este pe locul 12 cu 26 de puncte, din 22 de jocuri. Rezultatul meciului tur le este favorabil gălățencelor 67-58. 
La doar o zi distanță de meciul de la Cluj Napoca, echipa gălățeană se deplasa la Timișoara. Luni, 10 martie, de la ora 15.00, Phoenix va juca derby-ul pentru locul opt, ultimul care asigură prezenta în play-off, cu Danzio Timișoara. Cu două victorii, Phoenix poate ocupa locul opt, poziție de pe care să joace în play-off. Altfel, dacă nu vor câștiga cele două meciuri, misiunea gălățencelor se va îngreuna, în ultimele două meciuri din sezonul regulat, Phoenix va juca pe teren propriu. În penultima etapă a sezonului regulat va juca cu ICIM Arad (campioana și echipa de pe primul loc), apoi vor întâlni Universitatea Alba Iulia (locul doi). 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal