BASCHET: Phoenix termină acasă sezonul regulat

6
La primul sezon în Liga Națională, echipa feminină a clubului Phoenix, va susține joi, ultimul meci din sezonul regulat. De la ora 18.00, în ”Polivalentă”, echipa pregătită de Paralikas Theodosios, va juca cu una dintre forțele campionatului, CS Universitatea Alba Iulia. 
Ultimul joc de acasă este abordat de echipa gălățeană de pe locul nouă în LNBF cu 35 de puncte, din 25 de jocuri. CSU Alba Iulia, în clasamntul la zi din LNBF, este pe locul trei  cu 46 de puncte, din 24 de jocuri. Echipa din județul Alba vine la Galați, după ce la finalul săptămânii trecute a câștigat Liga Europei Centrale (CEWL). 
Phoenix și CSU Alba Iulia s-au întâlnit în acest sezon de trei ori. În turul sezonului regulat, CSU Alba Iulia a învins pe teren propriu cu 96-48. De asemenea, cele două echipe s-au întâlnit și în primul tur din „Cupa României”, unde CSU s-a impus cu 84-58 și 87-55. Meciurile s-au jucat la Alba Iulia, pentru că la acea vreme Sala Sporturilor ”Dunărea”, nu era gata. 
Confrom programării inițiale FR Baschet, după sezonul regulat, echipele clasate mai jos de locul opt vor juca în play-out. În acest sezon în play-out meciruile se vor juca (dacă se vor juca), pentru stabilirea ierarhiei finale. Din LNBF, în actualul sezon, nu retrogradează nimeni, din cauza numărului mai mic de echipe înscrise. 
Altfel, procedura de vot pentru „All Star Game”-feminin, s-a încheiat. În schimb, se poate vota pentru „All Star Game”-masculin, unde Florin Nini este nominalizate pentru postul de antrenor al echipei Sud. Voturile pot fi acordate aici.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal