BASCHET: Romina Filip, reprezentanta Phoenix la „All Star Game” 2014

21
sursa foto: facebook.com/phoenix
Federația Română de Baschet, a publicat componența celor două echipe care vor participa la „All Star Game” 2014, de la Târgoviște. Clubul gălățean Phoenix, repartizat în selecționata Sud, va fi reprezentat la jocul stelelor de o singură jucătoare, Romina Filip. 
Cu 2719 voturi, Romina Filip, a fost a doua din echipa Sud, în preferințele publicului. Pentru stabilirea componentelor celor două echipe la „All Star Game”, s-a folosit un sistem de vot în care ponderea a fost împărțită astfel: 30% votul publicului, pe saitul FR Baschet, 30 % votul mass-media și 40 % votul tehnic al FR Baschet. 
Alături de Romina Filip, din selecțioanta Sud mai fac parte: Florina Diacou (Rapid București), Samantha Parahalis (BC Sfântu Gheorghe), Britney Jones (CSM Târgoviște), Sonia Ursu (Olimpia Brașov), Irinia Motateanu (SCM Craiova), Crissy Givens (CSM Târgoviște), Gabriela Irimia (Olimpia Brașov), Alina Chivu (BT Alexanria), Karla Bartee (Olimpia Brașov), Andreea Hutanu (CSM Târgoviște), Kalis Loyd (BC Sfântu Gheorghe), Lenita Sanford (CSM Târgoviște), Jasmine Watson (BC Sfântu Gheorghe). Antrenor al selecționatei Sud vor fi Dan Fleseru (CSM Târgoviște) și Dan Calancea (Olimpia Brașov). 
Cu siguranță dacă Phoenix ar fi jucat în play-off și nu apăreau accidentările, echipa gălățeană ar fi avut mai multe reprezentante la jocul stelelor. „All Star Game” 2014, se va disputa pe 28 martie, la Târgoviște. 
Altfel, jocul de joi cu CSU Alba Iulia a fost ultimul din acest sezon pentru Phoenix. În play-out nu se va mai juca, din cauza numărului mai mic participante în LNBF față de programarea FR Baschet. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal