FOTBAL: Avântul Vânători și Juventus Toflea luptă pentru șefie în Liga a IV-a juniori

8
În Liga a IV-a juniori, s-au disputat meciurile din etapa a XVIII-a. Cele două echipe din fruntea clasamentului, Juventus Toflea și Avântul Vânători, au continuat fără pași greșiți. Campionii de la Juventus Toflea au învins în deplasare cu 5-0  Avântul Valea Mărului. Avântul Vânători a replicat cu o victorie 7-2 tot în deplasare la Fulgerul Smulți. Scorul etapei a fost 7-0, le-a aparținut celor dela Victoria Independența în jocul de acasă cu ultima clasată Bujorii Târgu Bujor. Goluri multe, nouă, s-au marcat și în jocul Gloria Ivești-Quantum Club Galați, încheiat 7-2 pentru echipa gazdă. Celelalte rezultate ale etapei: Viitorul Costache Negri-Avântul Drăgănești 0-3, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Matca 3-1, Unirea Braniștea-Metalosport 3-0. 
În clasament Juventus Toflea și Avântul Toflea sunt despărțite de un punct. Campionii de la Toflea conduc liga juniorilor cu 47 de puncte, Avântul Vânători este pe locul doi cu 46 de puncte, ambele din 18 jocuri. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Gloria Ivești cu 41 de puncte. 
Etapa viitoare (5-6 aprilie) sunt programate jocurile: Avântul Matca-Metalosport, Fulgerul Smulți-Avântul Drăgănești, Juventus Toflea-Viitorul Costache Negri, Avântul Valea Mărului-Gloria Ivești, Quantum Club Galați-Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea-Bujorii Târgu Bujor, Avântul Vânători-Victoria Independența. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal