FOTBAL: Cu un gol suspect de ofsaid, Dunărea a pierdut la Bacău

6
foto: sport.bacaul.ro

Sport Club Bacău-FCM Dunărea 2-1 (1-1) 


FCM Dunărea a înregistrat prima înfrângere de la sosirea lui Costel Enache la cârma echipei. La al V-lea meci cu nemțeanul pe bancă, gălățenii au pierdut la limită 1-2 la Sport Club Bacău.

Meciul a început vijelios, cu cinci ocazii în primul sfert de oră, trei băcăuane și două gălățene, dar atacanții Rusu și Bâtfoi nu au găsit cele mai bune soluții. A urmat o perioadă de joc tern, desfășurat între cele două careuri, întrerupt de faza care a dus la dechiderea scorului. În minutul 37, Căinari a luat o acțiune pe cont propriu în flancul drept, a pătruns în careu și a marcat cu un șut la colțul lung. Șase minute mai târziu, Dunărea a egalat, prin Bâtfoi cu un șut imparabil de la 14 metri, în urma unui contraatac rapid.

În minutul 47, arbitrul Lucian Rusandru a ieșit la rampă cu o decizie pripită, acordându-i al doilea cartonaș galben lui Matei, pentru un fault de joc. Costel Enache a reacționat rapid și l-a schimbat pe celălalt jucător al său care primise avertisment. Altfel, deși în superioritate numerică, gazdele nu au găsit deloc drumul spre poarta lui Bogdan Miron, jocul fiind unul de nivel extrem de scăzut. Băcăuanii au marcat golul izbăvitor în minutul 84, atunci când Rusu a scăpat singur dintr-o poziție suspectă de ofsaid, a pătruns și a înscris cu un șut plasat din mijlocul careului advers. Antrenorul Costel Enache a luat foc, a protestat vehement la adresa arbitrilor, dar a și recunoscut la final evoluția modestă a elevilor săi.

Dunărea rămâne pe ultimul loc în seria I din Liga a II-a, cu 11 puncte, din 17 jocuri, golaveraj 19-31. Miercuri, 26 martie, de la ora 15.00, gălățenii vor juca pe teren propriu cu CF Brăila, un adevărat  derby de play-out.

SC Bacău: Petrianu-Luncanu(65 Sascău), Burcă, Adăscăliței, C. Miron (57 Mihălăchioae)-Căinari(77 Curiliuc), Cl. Tudor, Tban, Hurdubei-B.Ungureanu, B. Rusu. Antrenior: Viorel Tănase.

FCM Dunărea: B. Miron-Blănaru, I. Ursu, Stelian Cucu, Sorin Cucu (54 L. Radu)-Vraciu, Sfrrijan, V. Ion, Cenk, (67 Gohoreanu)-Bâtfoi,M. Matei. Antrenor: Costel Enache.

Cartonașe galbene: Burcă (min 78)/Matei (min 33, 47), Sorin Cucu (min 39), V. Ion (min 60).

Cartonaș roșu: M. Matei (min 47).

Arbitru: Lucian Rusandru (Sfântu Gheorghe); Asistenți: Iulian Radu și Vlad Bârleanu (ambii din București). 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal