FOTBAL: Cu un om în minus, Dunărea s-a impus în prelungiri la Buzău

8

Divizionara secundă FCM Dunărea continuă seria rezultatelor pozitive cu Costel Enache pe banca tehnică. În etapa a XIX-a, gălățenii s-au impus cu 2-1, la pauză 1-0, la Buzău, în fața celor de la Gloria. Dunărea a deschis scorul rapid în minutul cinci, prin Bîtfoi. După marcarea golului, în minutul 24, gălățenii au mai ratat o șansă de a marca prin Vraciu, acesta a trimis în bară. În minutul 33, Dunărea a rămas în zece jucători, după ce Neagu a primit cartonașul roșu. Gazdele au egalat aprope de finalul meciului, în minutul 74, prin Nicu Crețu. Apoi, în prelungirile jocului, minutul 92, gălățenii inițiază un contraatac rapid, la capătul căruia rezerva Gohoreanu (intrat pe teren în minutul 69), a finalizat cu golul victoriei.   
FCM Dunărea: Miron-Radu, Ursu, Șomodean, Sorin Cucu, Vraciu, Valentin Ion (min 78 Asanache) , Stelian Cucu, Cenk Firat (min 69 Gohoreanu), Neagu, Bâtfoi (min 65 Marius Matei). Antrenor: Costel Enache. 
Victoria de la Buzău este a doua din acest sezon pentru FCM Dunărea și prima în deplasare. După succesul din ”Crâng”, gălățenii rămân pe ultimul loc în prima serie din Liga a II-a, cu zece puncte din 15 jocuri, golaveraj 17-28. Pentru gălățeni urmează un meci de șase puncte, pe teren propriu, cu o adversară din play-out, Unirea Tărlungeni. Meciul se va disputa sâmbătă, 15 martie, de la ora 11.00, pe stadionul „Dunărea”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal