FOTBAL: Juniorii A1 încep returul

4

La finele săptămânii, pe lângă jocurile din Liga a IV-a seniroi, revine și Liga a IV-a juniori. În prima etapă din retur sunt programate meciurile: sâmbătă, 15 martie, ora 14.00, Stadionul „Siderurgistul”, Quantum Club Galați-Avântul Drăgănești, duminică, 16 martie, Bujorii Târgu Bujor-Fulgerul Smulți, Avântul Vânători-Metalosport, Sporting Tecuci Victoria Independența-Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea-Gloria Ivești, Avântul Matca-Juventus Toflea, Avântul Valea Mărului-Vitorul Costache Negri, Victoria Independențastă
După disputarea meciurilor din tur, campioana ultimelor două ediții Juventus Toflea, este pe primul loc cu 37 de puncte. Campionii sunt urmați în clasament de Avântul Vânători cu 36 de puncte, Sporting Tecuci 32 de puncte, Gloria Ivești 31 de puncte. În partea de jos a clasamentului, la fel ca la seniori, ultimul loc este ocupat de Bujorii Târgu Bujor cu cinci puncte. 
Campioana din Liga a IV-a juniori, va participa la faza interjudețeană a Campionatului Național a Juniorilor A1. În faza de debut, echipele participante vor fi împerecheate după criteriul georgrafic. Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, prima manșă 11 iunie 2014, returul, 14 iunie. Echipele câștigătoare din faza interjudețeană se vor califica la etapa zonală, apoi etapa semifinală și finala. 
În precedentele trei ediții ale CN J A1, campioana județului Galați a părăsit competiția încă din primul tur. Sezonul trecut Juventus Toflea a fost eliminată de CSM Focșani după 0-5 și 1-0. În urmă cu două sezoane, Juventus Toflea a fost eliminată de Victoria Cazasu (județul Brăila), după 0-3 și 2-3. Campioana din 2010-2011, Gloria Ivești s-a oprit în turul de debut după 1-3 și 2-4 cu FC Unirea Focșani. Cea mai bună performanță a campioanei județene Galați aparține celor de la Gloria Ivești (sezonul 2009-2010), atunci echipa din Ivești a ajuns în grupe. În turul inaugural Gloria a trecut de Sportul Chiscani (județul Brăila) după 3-1 și 2-2. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal