FOTBAL: La jumătate lunii martie, începe Liga a IV-a

7

Asociația Județeană de Fotbal Galați, a anunțat datele la care vor demara meciurile din Liga a IV-a Galați. Astfel, cel mai importnat eșalon fotbalistic județean va debuta la jumătatea lunii marite. Sâmbătă, 15 martie și duminică, 16 martie, Liga a IV-a, Galați va începe cu jocurile din etapa a XVI-a, prima din retur.

În prima etapă din 2014, sunt programate meciurile: Avântul Vânători-Metalosport, Bujorii Târgu Bujor-Fulgerul Smulți, Sporting Tecuci-Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea-Gloria Ivești, Avântul Matca-Juventus Toflea, Quantum Club Galați-Avântul Drăgănești, Avântul Valea Mărului-Viitorul Costache Negri, Victoria Independența-stă. 
La finalul turului, lider în Liga a IV-a este Metalosport cu 36 de puncte, din 13 jocuri, 12 victorii, 1 înfrângere, golaveraj 64-15. Gălățenii sunt urmați în clasament de trei echipe cu același punctaj. Gloria Ivești, Unirea Braniștea, Avântul Vânători, au cîte 29 de puncte, din 14 jocuri. 
Codașele Ligii a IV-a sunt două echipe care reprezintă două dintre orașele din județ. Echipa din municipiul Tecuci, Sporting, este pe locul 14, penultimul, cu cinci puncte, din 14 jocuri. Pe ultimul loc este echipa din orașul Târgu Bujor, Bujorii, cu trei puncte, din 14 jocuri. Cele trei puncte au fost acumulate de echipa din Târgu Bujor, prin neprezentarea adversarului Sporting Tecuci, în etapa a V-a. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal