FOTBAL: Lieștiul a pierdut la Ștefănești

4
În etapa a XVII-a din Liga a III-a, Sporting Liești s-a deplasat în Ilfov, pentru jocul cu cei de la Ștefănești, locul trei în clasamentul seriei. Jocul a fost câștigat de gazde cu 4-2, la pauză 3-0. Pentru echipa gălățeană golurile au fost marcate de: Cristian Bahnașu (pentru 3-1) și Robert Stoica (pentru 4-2). Pe lângă cele două goluri marcate, gălățenii au mai ratat două șanse mari de a marca, singuri cu portarul, prin Adrian Anastasie și Cristian Bahnașu. 
La Ștefănești, antrenorii gălățeni au folosit formula: Ionel Crihană-Daniel Lovin, Adrian Anastasie, Laurențiu Nastea, Daniel Pavel, George Ancerenco, Marius Postelnciu, Alexandru Postolea, Dragoș Voicu, Cristian Bahnașu, Cosmin Gârleanu. Au mai evoluat: Alex Vasilu, Valentin Dorojan, Robert Stoica și Ștefa Scutaru. Antrenori: Doru Buciumeanu și Ionel Crihană. Pentru jocul cu cei de la Ștefănești, antrenorii gălățeni au menajat o serie de jucători pentru meciul mult mai important de etapa viitoare, de pe teren propriu cu Oțelul II. Un ultim aspect legat de acest meci, oficialii gălățeni s-au declarat nemulțumiți de suprafața de joc, care a fost catalogată drept ”execrabilă”. 
După etapa din acest weenekd, Sporting Liești este pe locul nouă cu 17 puncte, din 17 jocuri. Etapa viitoare este programat derby-ul județean din Liga a III-a, Sporting Liești-Oțelul II. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal