FOTBAL: Oțelarele înfruntă liderul

3
sursa foto: fotbalclubotelul.ro

După lunga pauză de iarnă, echipa feminină de la Oțelul, revine la meciurile oficiale. Duminică, 16 martie, de la ora 11.00, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”, oțelarele vor juca cu  liderul neînvins al seriei Universitatea Alexandria. 
În pauza competițională, Oțelul a susținut mai multe meciuri test, în care antrenorul Ion Morohai a verificat potențialul echipei. Rezultatul de referință ar fi egalul de pe teren propriu 1-1, cu echipa de prima ligă Navobi Iași (detalii aici ).  

Adversarele de duminică, Universitatea Alexandria, s-au pergătit pentru partea a doua a sezonului, tot cu echipe de prima ligă. Rezultatele cele mai importante pentru teleormănence ar fi: victoria 5-0 cu Fair Play București sau egalul 2-2 cu Real Craiova. 
Jocul de duminică va conta pentru etapa a XI-a, etapă din care s-a disputat jocul Selena Constanța-Viitorul Buzău 1-2. După  victoria celor de la Buzău, Oțelul a coborât pe locul trei în clasament cu nouă puncte, din șase jocuri, unul mai puțin decât Viitorul. Universitatea Alexandria este lider neînvins cu 18 puncte din șase jocuri. Rezultatul meciului tur, 9-1 pentru echipa din Alexandria, ar trebui să motiveze gălățencele să scoată un rezultat cât mai bun. 
Arbitrii meciul de duminică vor fi gălățenii: Adrian Viorel Cojocaru Marius Bocăneală-la centru, Florin Alexandru Vișan și Daniel Vlase-asistenți. 
După meciul cu Alexandria, pentru Oțelul urmează o nouă pauză, de data aceasta de două etape, puțin peste o lună. Următorul meci al gălățencelor este programat în ultima etapă tot pe teren propriu cu Selena Constanța, sâmbătă, 19 aprilie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal