FOTBAL: Petrolul Schela la prima înfrângere, Voința Cudalbi a înregistrat scorul rundei, în Liga a V-a

5
Cele două echipe lider, din Liga a V-a, au înregistrat rezultate diametral opuse în etapa a XII-a. Liderul din seria I, Petrolul Schela a pierdut primul meci din acest sezon 3-1, pe terenul unei contracandidate Voința Cișmele. Liderul din seria a II-a, Voința Cudalbi a înregistrat scorul etapei și al zilei în cele trei ligi județene din Galați. Voința a învins cu 9-1, Unirea Cosmești. 
Rezultatele înregistrate în celelalte jocuri, seria I: AS Cuca-Mălina Smârdan 0-5, Prutul Vlădești-Agrojor Jorăști 1-3, Flacăra Pechea-Zimbrul Slobozia Conachi 1-1. Seria a II-a: Foresta Șendreni-Șomii Fundeni 0-1 (o altă surpriză a etapei), Siretul Piscu-Inter Tudor Vladimirescu 3-0 și Zorile Grivița-Siretul Nămoloasa 1-1, Voința Șivița a stat. 
Petrolul Schela conduce în seria I cu 28 de puncte în 11 jocuri, Agrojor Jorăști și Voința Cișmele sunt principalele urmăritoare cu câte 22 de puncte din zece jocuri. În seria a II-a, lupta pentru șefie este mai strânsă. Voința Cudalbi conduce cu 28 de puncte, Siretul Piscu este pe doi cu 27 de puncte, pe trei este Inter Tudor Vladimirescu cu 23 de puncte, iar partea superioară a clasamentului este  încheiată de Foresta Șendreni cu 22 de puncte. 
Etapa viitoare sunt programate jocurile: seria I, Petrolul Schela-AS Cuca, Mălina Smârdan-Voința Șivița, Agrojor Jorăști-Flacăra Pechea, Zimbrul Slobozia Conachi-Voința Cișmele. În seria a II-a, meciurile programate sunt: Voința Cudalbi-Siretul Nămoloasa, Unirea Cosmești-Foresta Șendreni, Siretul Piscu-Șoimii Fundeni, Inter Tudor Vladimirescu-Zorile Grivița.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal