FOTBAL: Voința Cudalbi, noul lider din seria a II-a, Liga a V-a

4
În Liga a V-a Galați, Campionatul Județean de Seniori, s-au disputat duminică, primele meciuri din 2014. În seria a II-a, lupta pentru primul loc este acerbă. Siretul Piscu campiona de toamnă, a cedat 3-0 pe terenul celor de la Forest Șendreni, în derby-ul seriei. Voința Cudalbi a profitat de înfrângerea celor de la Piscu, au învins cu 4-2 la Fundeni, ultima clasată Șoimii și au trecut pe primul loc în serie. Celelalte rezultate din serie: Siretul Nămoloasa-Inter Tudor Vladimirescu 1-5, Unirea Cosmești-Zorile Grivița 3-2. 
După 11 jocuri din 14, în seria a II-a, din Liga a V-a gălățeană, Voința Cudalbi este pe primul loc cu 25 de puncte, golaveraj 34-13. Siretul Piscu este pe doi cu 24 de puncte, golaveraj 42-18. Pentru primul loc în luptă se mai află două echipe, Inter Tudor Vladimirescu cu 23 de puncte și Foresta Șendreni cu 22 de puncte. 
Capul de afiș al etapei viitoare este meciul dintre Siretul Piscu și Inter Tudor Vladimirescu. Liderul Voința Cudalbi va juca pe teren propriu cu Unirea Cosmești. Celelalte meciuri ale etapei vor fi: Foresta Șendreni-Șoimii Fundeni și Zorile Grivița-Siretul Nămoloasa. 
În seria I,Petrolul Schela, campioana de toamnă a învins cu 4-0 Zimbrul Slobozia Conachi. Celelalte rezultate: Mălina Smârdan-Voința Cișmele 4-1, Prutul Vlădești-Flacăra Pechea 2-1, AS Cuca a stat, iar rezultatul joculul Agrojor Jorăști-Voința Șivița, nu a fost omologat de AJF Galați.  
Petrolul Schela este liderul neînvins și detașat al seriei cu 28 de puncte din 10 jocuri, golaveraj 31-14. Agrojor Jorăști este pe doi cu 19 puncte din 9 jocuri, iar Voința Cișmele este pe trei cu 19 puncte, din 9 jocuri.    
Etapa viitoare este programate derby-ul seriei, Voința Cișmele-Petrolul Schela, celelalte mecirui: AS Cuca-Mălina Smârdan, Prutul Vlădești-Agrojor Jorăști, Flacăra Pechea-Zimbrul Slobozia Conachi. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal