FUTSAL: Etapă de pauză pentru United

4

Sâmbătă și duminică, în Liga I de futsal, sunt programate jocurile din etapa a XIX-a. În etapa de la finalul săptămânii, gălățenii de la United, vor avea etapă de pauză. Conform programării de la începutul sezonului, United trebuia să joace pe teren propriu cu ACS Smart București. Cum echipa bucureșteană a fost exclusă din Liga I în etapa a II-a, după două neprezentări consecutive, United va sta în etapa a XIX-a. 
Celelalte jocuri ale etapei sunt: CFF Clujana Cluj Napoca-CSMS Iași, KSE Târgu Secuiesc-Dunărea Călărași, FK Odorheiu Secuiesc-Sportis Târgoviște, City us Târgu Mureș-Autobergamo Deva și Spicom Sfântu Gheorghe-Progresul Focșani. 
Înaintea etapei de pauză, United este pe locul patru cu 30 de puncte din 17 jocuri, golaveraj 77-70. Poziția gălățenilor este ”amenințată” de Spicom Sfâmtu Gheorghe. Echipa din Covasna este pe locul cinci cu 27 de puncte din 26 de jocuri, iar sâmbătă, de la ora 18.00, va juca pe teren propriu cu Progresul Focșani. 
După pauză, până la finalul sezonului regulat, United va mai juca trei meciuri în Liga I, două în deplasare și unul pe teren propriu. Următorul adversar al gălățenilor va fi CSMS Iași, meciul se va disputa la Iași. După CSMS Iași, United va juca ultimul meci ”acasă” cu campioana City us Târgu Mureș. Sezonul regulat va fi încheiat de United la Focșani, în jocul cu Progresul. La finalul sezonului regulat, echipa pregătită de David Asandei, va juca în play-off.  
Pe lângă meciurile din Liga I, United va juca și în „Cupa României”. După ce au eliminat în turul II Infopress Odorheiu Secuiesc, în turul trei, United va juca cu Dunărea Călărași, la Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal