FUTSAL: Înfrângere în derby pentru United

3

Gălățenii de la United au pierdut derby-ul pentru locul patru din Liga I de futsal. Marți, în ”Polivalentă”, trupa lui David Asandei, a cedat 2-4, la pauză 1-1, jocul cu Spicom Sfântu Gheorghe.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate. Primii au marcat oaspeții în minutul șase, după o greșelă a lui Petrișor Toniță. Echipa oaspete nu a stat prea mult timp la conducere, în minutul 12 United a egalat. Mihai Bâgu a înscris cu un șut de la nouă metri. Servantul lui Bâgu a fost căpitanul Viorel Cojoc, direct din lovitură de la colț. După marcarea golului, gălățenii au mai ratat o serie de șanse de a marca, prin Tudose, Ivan sau Crăciun. Cea mai mare șansă de a marca a fost ratată de Cătălin Ivan, în ultimul minut de joc al reprizei, Ivan a trimis în bara lui Grigoraș. 
Partea a doua s-a încheiat 1-3. Viorel Cojoc a dus United în avantaj, în minutul trei. Căpitanul a profitat de o pasă greșită trimisă de un adversar și a înscris în poarta lui Grigoraș. Spicom a egalat în minutul cinci, prin autorul primului gol Redondo. După egalare, United a avut câteva ocazii de a marca, cea mai mare a fost un șut al lui George Buleandră, pe lângă poartă. În minutul 11, Spicom reintră în avantaj prin golul lui Mate Istvan, scăpat singur de apărătorii gălățeni. Și după golul trei încasat, gălățenii au ripostat, au avut câteva șanse de a marca dar nefructificate. Cu aproape șase minute înainte de final, Spicom a înscris pentru 2-4, după o fază ciudată, în care o parte dintre jucătorii gălățeni s-au oprit, crezând că jocul este întrerupt. Pe final, gălățenii au forțat să mai înscrie, au scos portarul, Mihai Bâgu a intrat ”portar ofenisv”, însă fără să marcheze. 
United: Petrișor Toniță, Bogdan Salichi-portari; 
Claudiu Craciun, Viorel Cojoc, Cătălin Ivan, Mihai Bâgu; 
Octavian Cireș, George Buleandră, Ovidiu Tudose, Daniel Popliacă. Antrenor: David Asandei. 
Chiar dacă a pierdut azi cu Spicom, United se menține pe locul patru în Liga I, cu 27 de puncte, în 15 jocuri, golaveraj 70-59. Etapa viitoare, duminică, 9 martie, de la ora 12.00, United va juca pe teren propriu cu liderul Autobergamo Deva.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal