FUTSAL: Învinși de lider

19
În derby-ul etapei a XVII-a din Liga I de futsal, United, locul patru, a fost învinsă cu 8-2 de liderul neînvins Autobergamo. 
Prima parte s-a încheiat 0-4. Oaspeții au deschis scorul în minutul 6. În minutul 12 au dublat avantajul. 3-0 au făcut în minutul 16, iar două minute mai târziu au punctat pentru 4-0. În prima parte United a replicat prin mai  multe șuturi de la distanță. Cel mai aproape de marca a fost Ovidiu Tudose, la 0-2 a trimis în bara transversală a lui Vlad Iancu. Gălățenii au mai avut câteva șase de a marca prin Ivan, Apostol sau Popliacă. Pe finalul reprizei oaspeții au ratat o lovtură de la zece metri, Robert Matei a trimis în bara lui Toniță. Lovitura de penalitate a fost obținută ca urmare a celor șase greșeli acumulate de echipa gălățeană. United a jucat ultimele minute ale primei reprize sub amenințarea loviturilor de penalitate, ca urmare a celor cinci greșeli de echipă acumulate.    
Repriza a doua a fost începută de United mult mai curajos. Primele semne ofensive au fost date de Ovidiu Tudose, un șut blocat de Iancu. Apoi, Cătălin Ivan a trimis pe lângă poarta adversă. În minutul trei al părții secunde, Cătălin Ivan marchează primul gol al gălățenilor. Un minut mai târziu Ovidiu Lupu a ratat o șansă bună de marca deși era sigur cu portarul advers. Gălățenii simt că se poate și forțează, Viorel Cojoc nu a putut profita de ”pasa” primită de la portarul Iancu, iar Cătălin Ivan aflat în careul advers nu ajunge de puțin, la o mingie trimisă de Claudiu Crăciun. Asaltul ofenisv al gălățenilor a dar roade în minutul opt când Ovidiu Tudose a redus din handicap. După marcarea golului doi, gălățenii continuă jocul ofensiv, iar Andrei Apostol a ratat o șansă bună de a marca, a trimis în bară. Replica liderului nu a întârzit să apară dar Petrișor Toniță a răspuns cu o dublă paradă. Apoi, același Toniță singur cu Robert Matei a salvat echipa gălățeană. Cum cei de la United nu au fructificat ocaziile avute, Autobergamo a marcat pentru 2-5. La acest scor, antrenorul David Asandei riscă și îl scoate pe Toiniță, iar Viorel Cojoc preia și sarcini de portar. Gălățenii fixează ca la hochei adversarul în propria jumătate, însă la finalizare greșec în urma unei faze controversate. Pe contră, cu poarta goală, Deva înscrie pentru 2-6. Până la final, Deva mai marchează de două ori, în timp ce United a mai replicat cu câteva trasoare la poarta lui Iancu. 
United: Petrișor Toniță, Bogdan Salichi, Alexandru Tănăsilă-portari; 
Cătălin Ivan, Viorel Cojoc, Andrei Apostol, Ovidiu Tudose; 
George Buleandră, Claudiu Crăciun, Daniel Popliacă, Octavian Cireș, Daniel Iorga. 
Antrenor: David Asandei. 
După înfrângerea cu liderul, United se menține pe locul patru cu 27 de puncte din 15 jocuri. Etapa viitoare, United va juca la Cluj Napoca, cu cei de la CFF Clujana, duminică, 16 martie, de la ora 14.30. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal