FUTSAL: United a învins la Iași și a revenit în ”careul de ași”

3

După ce în precedenta etapă din Liga I, gălățenii de la United au stat și au coborât un loc, până pe cinci, după jocurile din etapa a XX-a, gălățenii au revenit în ”careul de ași”. Revenirea între primele patru echipe din Liga I se datorează victoriei de la Iași a echipei gălățene dar și înfrângerii celor de la Spicom la Dunărea Călărași.

Jocul de la Iași a fost câștigat de gălățeni fără prea mari emoții 6-3, după ce la pauză echipa pregătită de David Asandei a condus cu 5-2. Pentru gălățeni au marcat: Cătălin Ivan o ”dublă”, Ovidiu Tudose, George Buleandră, Andrei Crăciun și Viorel Cojoc. 
În urma victoriei de la Iași, United a revenit pe locul patru în Liga I, cu 33 de puncte din 18 jocuri, 11 victorii, 7 înfrângeri, golaveraj 83-73, cu trei puncte mai mult decât principala adversară la locul patru Spicom Sfântu Gheorghe.

Până la finalul sezonului regulat, mai sunt de disputat două etape. United are prima șansă la locul patru, în lupta cu Spicom Sfântu Gheorghe. Etapa viitoare, sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 12.00, gălățenii vor juca pe teren propriu cu liderul neînvins, campionii de la City us Târgu Mureș, apoi vor încheia sezonul regulat pe terenul celor de la Progresul Focșani.

Spicom Sfântu Gheorghe are program asemănător cu United, etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Sportis Târgoviște, iar în ultima etapă se vor deplasa la Deva pentru jocul cu una din cele două echipe neînvinse Autobergamo Deva.

Miza locului patru la finalul sezonului regulat este un joc în plus, meciul decisiv, din play-off pe teren propriu. Cum în play-off, United va juca cu Spicom Sfântu Gheorghe, gălățenii vor să termine sezonul regulat pe locul patru pentru a avea meciul decisiv, dacă va fi cazul, pe teren propriu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal