FUTSAL: United joacă la Iași derby-ul Moldovei

7

Două dinte cele trei echipe din regiunea Moldova, care activează în prima ligă de futsal, United și CSMS Iași, se vor duela luni, de la ora 17.00, în Sala ”Polivalentă” din Iași, în etapa a XX-a, din sezonul regulat al Ligii I. 
Jocul este important pentru ambele echipe, United, trebuie să câștige pentru a reveni pe locul patru, iar gazdele de la CSMS Iași luptă pentru un loc în ply-off. După etapa de pauză United a coborât un loc în Liga I, până pe cinci, cu 30 de puncte, la egalitate de puncte cu principala contracandidată la un loc în ”careul de ași” Spicom Sfântu Gheorghe. Echipa din Covasna a jucat sâmbătă, meciul din etapa a XX-a, și a pierdut 1-5, la Dunărea Călărași. Cu o victorie în derby-ul de luni cu CSMS Iași, United ar reveni pe locul patru. Înaintea meciului de luni, CSMS Iași, este pe locul șapte, cu 15 puncte, cu trei puncte avans de locul nouă, ocupat de KSE Târgu Secuiesc. În etapa curentă cei de la KSE vor juca la Târgoviște cu Sportis. Pentru a juca în play-off ieșenii trebuie să prindă unul din primele opt locuri. În lupta pentru un loc în play-off mai este și Progresul Focșani, locul opt. Vrâncenii vor juca în etapa a XX-a, pe teren propriu cu ultima clasată CFF Clujana Cluj Napoca.  
Meciul tur s-a încheiat cu victroria la limită 2-1 a gălățenilor, după ce la pauză CSMS a condus cu 1-0. Precedentele jocuri dintre United și CSMS iași, două la număr, echipa din Iași este abia la al doilea sezon în prima ligă de futsal, s-au încheiat la egalitate. Sezonul trecut la Galați a fost 5-5, iar la Iași 6-6. 
Arbitrii jocului de luni vor fi: Septimiu Brutescu din Târgiviște și Georgian Ionescu din Buzău. Rezerva va fi Vlad Ciobanu din Iași, iar observator a fost delegat, Frusin Florea, din București.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal