HOCHEI: Adam Pometlo, locul trei în clasamentul marcatoirlor din LNH

11
Adam Pometlo 
La finalul sezonului regulat, după disputarea restanțelor din primul turneu de la Cârța (Harghita), dunăreanul Adam Pometlo, a terminat pe locul trei în clasamentul marcatorilor din LNH. Hocheistul ceh de 23 de ani, a acumulat 48 de puncte în 23 de jocuri, 13 goluri și 35 de pase. Cele mai multe puncte, cinci, au fost acumulate de Adam Pometlo, în ultimele meciuri ale sezonului. Cu Sportul, în ultimul turneu de acasă, Adam Pometlo, a marcat două goluri și a oferit trei pase decisive, iar cu Steaua, la Cârța, a înregistrat aceleași date statistice. Primele două locuri în clasamentul marcatorilor din LNH, sunt ocupate de steliștii Constantin și Georgescu. 
Locul secund în ierarhia marcatorilor din LNH de la Dunărea, este ocupat de Adam Chmelar. Hocheistul ceh  de 21 de ani, a acumulat 39 de puncte în 23 de jocuri, 19 goluri, 19 pase.  În clasamentul genereal, Adam Chmelar este pe locul șase. La Cârța, în cele două jocuri disputate, Adam Chmelar a acumulat patru puncte, trei cu Steaua, unul cu Progym. 
După turneul restant de la Cârța, pe locul trei în clasamentul marcatorilor echipei gălățene a urcat Stanislav Eis. Cehul de 22 de ani, a marcat 21 de goluri și a oferit 16 pase decisive, total 38 de puncte. În clasamentul general Eis este pe locul șapte, imediat după Chmelar. 
Primul jucător român din clasamentul marcatorilor este căpitanul Cătălin Geru, locul zece. În 21 de jocuri, căpitanul nu a jucat în restanțele cu Steaua și Progym, Geru a adunat un total de 33 de puncte, 17 goluri, 16 pase. 
Adria Irimia, a încheiat sezonul regulat pe locul 12 în clasamentul marcatorilor. Gălățeanul a adunat 25 de puncte în cele 23 de jocuri în care a intrat pe gheață, 10 goluri și 15 pase. 
Cel mai bine poziționat dintre fundași este cehul Adam Rasner. În 21 de jocuri, cehul a acumulat 20 de puncte, 6 puncte, 14 pase. 
Ceilalți marcatori de la Dunărea, la finalul sezonului regulat, acum și după restanțele de la Cârța sunt: Mircea Necula 16 puncte (8 goluri +8 pase); Attila Kertesz 16 puncte (5+11); Filip Randa 14 puncte (7+7); Attila Tanko 13 puncte (3+10); Attila Gergely 13 puncte (3+10); Attila Gergely 13 puncte (6+7); Gabriel Spiridon 8 puncte (7+1); Attila Kanya 8 puncte (3+5); Paul Burada 6 puncte (4+2); Valentin Vlase 3 puncte (1+2); Rudolf Simon 3 puncte (3 pase); Anton Popa 3 puncte (2+1); Alex Munteanu 3 puncte (1+2); Andrei Brandabur 2 puncte (2 pase); Felician Secuianu 1 punct; Zoltan Szogyor 1 punct; Mihai Horghidan 1 punct; Adrian Gherghe 1 punct.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal