HOCHEI: Cu tinerii în prim plan, Dunărea a învins la scor Sportul

2
Seniorii de la Dunărea au mai bifat un succes la scor în fața celor de la Sportul, în meciul doi dn play-out. După 10-5 ieri în primul meci, azi, cu tinerii, Popa, Savastre, Nicu și Mihai Horghidan, Dan, Gherghe, Spiridon, o parte din echipa U 20, în prim plan, Dunărea a învins cu 15-1 (8-0, 3-0, 4-1), Sportul Studențesc. 
Meciul a fost început de gălățeni cu două momente de superioritate. Primul s-a scrus fără efect, al doilea fructificat cu un gol marcat de Cătălin Geru din pasa lui Adrian Irimia. Apoi cei de la Sportul au beneficiat de un moment de superioritate, Vlase eliminat pentru agățare, dar au marcat cei de la Dunărea, prin Adam Rasner, din pasa lui Adam Chmelar. Până la pauză Dunărea s-a dezlănțuit și a marcat până la 8-0. Ceilalți marcatori au fost: Mircea Necula două, la unul asist Anton Popa, Adam Chmelar din pasa lui Nicu Horghidan, Valentin Vlase (Cătălin Geru, Adrian Irimia), Anton Popa și Nicu Horghidan șut direct de la linia albstră a tânărului jucător gălățean. De remarcat din prima parte dubla lui Nicu Horghidan, pentru 4-0 și 7-0. Însă, la al doilea gol înscris de Horghidan, drept marcator de arbitri a fost creditat Chmelar.   
După recitalul din prima parte, în partea secundă Dunărea a mai punctat de trei ori. Unul dintre goluri a fost marcat în inferioritate numerică. După ce Adam Chmelar a fost eliminat, cei de la Sportul au încercat să fixeze echipa gălățeană însă pierd pucul, Cătălin Geru și Adrian Irimia pleacă lansați pe contratac iar Adrian Irimia, din pasa lui Cătălin Geru a marcat. Celelate două goluri au fost marcate de: Adam Pometlo asist Adam Rasner, Stanislav Eis și din nou Adrian Irimia (Cătălin Geru). În minutul nouă al părți secundă, Radu Viorel lasă locul în poartă lui Lucian Hangan. Spre deosebire de meciul de ieri, Hangan a intrat mai bine între buturile echipei. 

În ultima rerpiză o parte dintre veterani, Radu Viorel, Cătălin Geru, Felician Secuianu ș.a au rămas la vestiare. Cei de la Sportul au marcat primii, prin gălățeanul Dan Tănase. Apoi Hangan salvează un gol ca și făcut. Gălățenii au marcat în partea a doua a reprizei, prima dată prin cehul Stanislav Eis din pasa lui Adam Chmelar. Adrian Irimia a marcat golul zilei, după ce a fentat un fundaș a trimis pucul undeva la vinclul porții. Ultimele reușite au fost opera tinerilor. Au punctat Gabriel Spriridon, din pasa lui Anton Popa și juniorul Rareș Dan din pasa lui Gabriel Spiridon. Meciul este închis de o intevenție a lui Hangan în fața lui Dan Tănase.  

Duminică, dimineață de la ora 10.30, Dunărea și Sportul vor juca meciul trei din play-out, cu Dunărea în rolul oaspeților.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal