HOCHEI: Dunărea a terminat sezonul cu o victorie

7

Ultimul meci al sezonului, pentru seniorii de la Dunărea, a fost câștigat de gălățeni cu 9-5 (2-1, 6-1, 1-3) în fața adversarei pentru locul cinci Sportul Studențesc. A fost o victorie ”mică” la doar patru goluri diferență, Sportul s-a apropiat pe final, profitând de schimbările din echipa gălățeană. În urma victoriei de azi, Dunărea câștigă play-out-ul cu 3-0 și termină sezonul pe locul cinci.

Prima parte s-a încheiat 2-1. Dunărea s-a distanțat la 2-0, prin golurile marcate de Anton Popa din pasa lui Mircea Necula și Cătălin Geru (Valentin Vlase). Golul lui Cătălin Geru a fost contestat vehement de gazdele de conjuctură de azi. Cu trei minute înainte de final, Sportul a redus din handicap, golul încasat de Radu Viorel a fost primul (și singurul) luat de ”Vio” în play-out.  

În partea secundă Dunărea a marcat de șase ori. Recitalul ofensiv a fost deschis de jucători cehi, la ultima reprezentație în tricoul Dunării. Prima dată a marcat Stanislav Eis (Adam Chmelar, Adam Rasner), apoi Adam Chmelar a reușit dubla prin două goluri consecutive (Adam Rasner, Adam Pometlo, Stanislav Eis). După cehi a venit rândul jucătorilor gălățeni. Au marcat: Valentin Vlase (Felician Secuianu), Mircea Necula, Nicu Horghidan, ambii fără pasă. În partea a doua cei de la Sportul au ratat  un șut de penalitate, Tănase a executat, iar Radu Viorel a apărat. La fel ca în precedentele jocuri, în partea secundă, Radu Viorel este schimbat cu Lucian Hangan. 
Ultima repriză a sezonului a fost jucată de Dunărea fără jucătorii cehi și fără veterani. Cei de la Sportul au speculat greșelile tinerilor gălățeni, asta și pe fondul eliminărilor în tabăra gălățeană, iar Daniel Tănase a marcat de trei ori consecutiv. Meciul și sezonul a fost închis de un gol marca Adrian Irimia, șut de la lina albastră direct în poarta bucureștenilor. 
În cele trei jocuri din play-out pentru Dunărea au evoluat: 
Portari: Radu Viorel, Lucian Hangan; 
Linia I: Nicu Horghidan, Adam Rasner, Adam Chmelar, Adam Pometlo, Stanislav Eis; 
Linia a II-a: Felician Secuianu, Valentin Vlase, Mihai Horghidan, Adrian Irimia, Cătălin Geru; 
Linia a III-a: Andrei Brandabur, Gabriel Spiridon, Paul Burada, Anton Popa, Mircea Necula; Rareș Dan, Adrian Gherghe. 
Antrenor: Marius Trandafir.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal