HOCHEI: ”Gladiatorii” au făcut senzație în campionatul Austriei

5

A devenit un lucru deja obișnuit ca în fiecare an, hocheiști juniori de la clubul Dunărea ”Gladiators” Galați, să evolueze sub formă de împrumut în Austria. Ultimii doi gladiatori care au reprezentat clubul gălățean în Austria au fost, Raul Maftei, jucător care  acitvat la grupa U 11 a clubului EAC Juniors Viena Capitals și Denis Diaconu, împrumutat la grupa U 13 a aceluiași club. 
Raul Maftei, împreună cu grupa U 11 a clubului din Viena au ratat de puțin medalia de bronz. În finla mică au pierdut la loviturile de deparajare, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost 1-1, gol marcat de Raul Maftei. La final, Raul Maftei, a fost al doilea marcator al echipei și pe locul nouă în clasamentul general cu opt puncte, șase goluri și două pase, în șase jocuri.  
Celălalt gladiator, Denis Diaconu, a cucerit recent medalia de bronz la categoria U 13 în campionatul Austriei, cu EAC Juniors Viena Capitals. În finala pentru locul trei, Viena Capitals a învins KAC Klagenfurt cu 3-2, după ce vienezii au revenit de la 0-2. Gladiatorul Denis Diaconu, a fost cel mai bun jucător al echipei și s-a remarcat printr-un gol impotant pentru echipa s-a cel de 2-2. Turneul final al categoriei U 13 s-a desfățurat în localitatea Sankt Polten, din Austria. 
La clubul Dunărea ”Gladiators” Galați, cei doi jucători sunt pregătiți de antrenorul Cristi Munteanu
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal