HOCHEI: Gladiators Dunărea, calificată fără înfrângere în Superliga U 14

5

Zilele trecute Patinoarul „Dunărea”, a găzduit  turneul trei, din grupa Sud-Est, Campionatul Regional sub 14 ani. Chiar dacă erau calificați fără înfrângere, în Superliga U 14, hocheiștii de la prima echipă a clubului Gladiators Dunărea Galați, au  înregistrat victorii pe linie. Gladiators A au obținut rezultatele: 12-2 cu Steaua București, 28-1 cu Triumf București și 11-0 cu Gladiators B. Cealaltă echipă a clubului gălățean, pe lângă înfrângerea cu colegii de la Gladiators A, au câștigat cu 8-2 meciul cu Triumf București și au pierdut 4-8 cu Steaua București. 
În urma turneului, antrenorul celor două echipe de gladiatori, Cristi Munteanu, a evidențiat prestațiile celor doi portari: Ionuț Andrișoi și Bianca Bobu, dar și a jucătorilor: Alexandru Diaconu, Robert Rusu, Robert Balaban, Raul Maftei. 
Pentru echipa Gladiators Dunărea urmează bătăliile pentru medalii cu echipele din zona Harghita, în Superliga U 14. Pe lângă luptele pentru medalii, gladiatorii vor participa în perioada 8-10 aprilie, la „Easter Cup” în Cehia. Alături de gladiatori, la turneul din Cehia vor mai particpa echipe din: Germina, Ucraina, Belarus și din țara gazdă. În drumul spre Cehia, echipa pregătită de Cristi Munteanu va susține două jocuri amicale, în Austria, la Viena, cu echipele EAC Juniors Vienna Capitals și Vienna Ice Tigers. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal