HOCHEI: Seniorii de la Dunărea termină sezonul cu meciurile din play-out

3

După ratarea calificării în play-off, semifinale, hocheiștii seniori de la Dunărea, vor juca meciuri pentru stabilirea locurilor cinci-șase, numite și play-out. Pentru a ocupa la finalul ediției 2014 din LNH, locul cinci, seniorii de la Dunărea trebuie să învingă în trei meciuri, din cele cinci programate, Sportul Studențesc.

În sezonul regulat, meciurile cu Sportul au fost considerate victorii de consolare după ce cu Steaua și Progym, gălățenii nu reușeau rezultatele scontate. În cele opt întâlniri din sezonul regulat, Dunărea a învins de fiecare dată echipa bucureșteană. Șapte dintre victorii au fost pe gheață, iar a opta, prin forfait, neprezentarea ”studenților”, la Cârța, Harghita. Rezultatele din sezonul regulat au fost: 14-4, 6-0, 14-6, la Galați; 12-4, 11-1, 8-4, la Gheorgheni; 10-2 și 5-0 la Cârța, Harghita. Golaverajul celor opt meciuri dintre Dunărea și Sportul a fost 80-26.

Sportul Studențesc a terminat sezonul regulat pe locul patru (ultimul), cu 24 de înfrângri din 24 de jocuri. Golaverajul a fost 48 de goluri încasate-266 încasate. Ultima victorie a celor de la Sportul în LNH a fost chiar în fața gălățenilor 4-2 (1-1, 0-2, 1-1). Meciul s-a jucat în 26 ianuarie 2013, în barajul pentru semifinale, la Galați. Cel mai bun marcator de la Sportul în sezonul regulat a fost un gălățean, Daniel Tănase cu 23 de puncte. De altfel, din cele 48 de goluri înscrise de Sportul, Tănase a marcat 19. Programul meciuruilor poate fi văzut aici.

Chiar dacă meciurile din weekend sunt ultimele pentru seniori, hocheiul nu se termină la Galați. După meciurile cu Sportul, în competiții va intra echipa sub 20 de ani a clubului.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal