HOCHEI: Un nou turneu, aceleași rezultate pentru Dunărea

1

În ultimul turneu al Ligii Naționale, disputat în Patinoarul „Dunărea”, hocheiștii gălățeni au obținut aceleași rezultate, precum în precedentele două rotații de la Galați. Au pierdut juocurile cu Steaua și Progym și au obținut victoria de consolare cu Sportul. 

Chiar în debutul turneului, gălățenii au pierdut 4-11 (2-4, 1-3, 1-4) cu liderul Steaua București, detalii aici. Apoi, sâmbătă, au pierdut după loviturile de deparatajare jocul cu Progym Gheorgheni 4-5 (1-0, 2-2, 1-2, 0-0, 0-1), detalii aici. Duminică au obținut victoria cu Sportul 11-4 (7-1, 4-2, 3-3), detalii aici
Cele mai multe goluri în ultimul turneu au fost marcate de Adam Pometlo, Adrian Irimia și Gabriel Spiridon, câte patru. De remarcat cele patru reușie ale tânărului Gabriel Spiridon, marcate în jocul cu Sportul. Ceilalți marcatori din turneu au fost: Stanislav Eis trei, Adam Chmelar două, Adam Rasner două, Mircea Necula două și căpitanul Cătălin Geru unul.  

La pase decisive, lider a fost Adam Pometlo cu șase ”asist-uri”. Ceilalți dunăreni care au punctat la capitolul pase au fost: Adam Chmelar cinci, Mircea Necula trei,  Stanislav Eis trei, Cătălin Geru două, Adam Rasner două, Adrian Irimia două, Attila Tanko, Andrei Brandabur, Adrian Gherghe, Mihai Horghidan, câte o pasă.

        

După ce au disutat meciurile din șapte din cele opt turnee din LNH, hocheiștii de la Dunărea sunt pe locul trei în clasament, fără șanse de a mai juca în semifianle. Lider în LNH este Steaua cu 58 de puncte din 22 de jocuri, Progym este pe doi cu 42 de puncte din 22 de jocuri, Dunărea este pe trei cu 32 de puncte, din 21 de jocuri, iar Sportul Studențesc încheie clasamentul fără punct din 23 de jocuri. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal